Västmannagatan 18

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Västmannagatan 18, Stockholm


Hyra:

22994 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

40 m2


Beskrivning

Vasastan - 2 rok - tillsv - 22 994 kr/mån
Uthyrningsperiod: 2016-09-01 - tillsvidare

Topprenoverad, Exklusiv 2:a i Vasastan

Topprenoverad och mycket exklusiv 2:a i hjärtat av Vasastan som färdigrenoverades i början på 2016. Lägenheten ligger högt belägen på 2 trappor (tr), med utsikt ut mot mot vackra Adolf Fredriks skola. Sekelskifteshus (1880-tal) med vackra originaldetaljer bevarade i lägenheten.

Optimal planlösning (mini 2:a på 40 kvadratmeter (kvm)) för såväl en som två personer. Välskött bostadsrättsförening och mycket lugnt hus. Vackra trappuppgångar i marmor, hiss och en grönskande innergård med stor delad uteplats med värmelampor och rymlig cykelparkering. Nyrenoverad tvättstuga med Miele maskiner. Stort källarförråd tillhörande lägenheten. Spatiös takhöjd på hela 3,20 meter. Stora ljusinsläpp.

Lägenheten är belägen i hjärtat av Vasastan, runt hörnet från vackra Tegnérlunden och endast 5 minuters promenad från T-centralen och City. Optimalt läge med utsökt tillgång till såväl Vasastans restauranger och caféer som allt City har att erbjuda. Promenadavstånd till de allra flesta företagen belägna centralt i City.

Mycket bra kommunikationer, med 5 minuter till både Odenplan och Centralen, med såväl tunnelbana som pendeltåg, samt flertalet bussar mindre än 1 minut bort. 5 minuters promenad till Arlanda Express för den som reser mycket. Matbutikerna Konsum, ICA och Hemköp ligger alla endast 5 minuter bort.

Lägenheten hyrs ut fr.o.m. den 1:a september 2016 och i 12 månader, med möjlighet till en förlängning av kontraktet därefter. Lägenheten erbjuds antingen möblerad eller omöblerad.

I hyran ingår försäkring, el, värme, vatten, kabel-TV och internet (100/100).

Detta är en möjlighet att hyra ett boende utöver det vanliga, med genomgående hög standard och lyxig hotellkänsla. Mycket påkostat badrum med platsbyggda detaljer ritat av välrenommerad arkitekt. Ett representativt boende för den som önskar hyra, men samtidigt söker det bästa som Vasastan och Stockholm har att erbjuda.

Möblering: Fullt möblerad alt. omöblerad.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm