Vattenledningsvägen 71

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vattenledningsvägen 71, Stockholm


Hyra:

11000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

38 m2


Beskrivning

Ljus och fint möblerad 2:a i Midsommarkransen
Vi hyr ut vår mysiga lägenhet i Midsommarkransen med utsikt mot populära Svandammsparken. Bra planlösning, fräscht kök, sovrum, och rymligt vardagsrum med matplats och balkong. Uthyres 19 november 30 april. Lägenheten ligger längst upp i ett 30:talshus med hiss. Midsommarkransens T-banestation samt bussar till Älvsjö station finns 4 minuter bort. Har du/ni bil är det gratis att parkera på gatorna utanför.
Hall:
I hallen finns en stor garderob och rymliga överskåp.

Kök:
Arbetsbänkar i massivt trä, rostfri diskbänk och vitt kakel. Köket är utrustat med gasspis och ugn, nyköpt kyl, frys och diskmaskin. Full utrustning för matlagning och porslin finns.

Badrum:
Fräscht badrum med vita kaklade väggar och mosaik kakelgolv . Här finns dusch, golvvärme, WC, handfat och handdukselement.

Sovrum:
Tyst och svalt sovrum med stort fönster, 160 cm dubbelsäng.

Vardagsrum:
Ljust vardagsrum med soffa, stor HD-tv och stort matbord. Rummet har stort fönsterparti med vacker utsikt på trädtopparna som omringar Svandammsparken.

Övrigt:
Här bor du med trevliga grannar, mysiga restauranger, kafeér, vintagebutiker runtomkring, och promenad avstånd till mysiga Vinterviken och trekanten. I källaren finns tvättrum och cykelgarage. En fin trädgård tillhörande huset finns på baksidan.
Kontrakt skrivs för hela perioden 19 november - 30 april. Hyran betalas i förskott varje månad och 1 månads hyra erlägges i deposition innan inflytt.
Vi hyr ut till en person eller ett par, du/ni är skötsamma, rökfria och husdjursfria samt kan lämna referenser från tidigare boende. Vi lägger stor vikt på att rätt personer bor i vår lägenhet så skriv gärna och berätta lite om dig/er och vad ni arbetar med.

Pris:
11 000:-/månad. I priset ingår el, gas, värme, Wi-fi, och tv.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm