Vävar Johansgata 37

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vävar Johansgata 37, Stockholm


Hyra:

13000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

66 m2


Beskrivning

Stor och ljus tvåa i Hammarbysjöstad
Hej!

Vi letar nu nya hyresgäster till vår fina lägenhet i Hammarby Sjöstad på grund av förlängd utlandsvistelse. Du/ni ska vara lugna och skötsamma med stabil ekonomi eftersom kreditprövning kommer att göras av hyresvärden Wallenstam innan andrahandsuthyrning kan godkännas. Vi letar efter hyresgäster som vill hyra vår lägenhet från mitten av januari 2016 tillsvidare (kommer inte hyra ut kortare perioder), dock ej längre än slutet på oktober 2016 som det ser ut i dagsläget.

Vi erbjuder er en möblerad och fullt utrustad tvåa i Hammarby sjöstad ett stenkast från vattnet, några minuters promenad till Nackareservatet samt närhet till Sickla köpkvarter och ett brett utbud av kommunikationsmöjligheter (flertal bussar och tvärbana) runt hörnet! Det finns även cykelväg till innerstan som du når på ca 10 minuter. Lägenheten består av sovrum med utgång till balkong som vetter mot innergården, en stor hall med förvarings och sittmöjligheter, ett stort badrum med dusch och goda förvaringsmöjligheter samt kök och vardagsrum med öppen planlösning mellan.

I hyran på 13 000 kr ingår full möblering (och fullt utrustat kök), internet, el, kabel-TV comhem samt Apple-TV. Tvättstuga finns i samma hus på källarplan.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm