Vidängsvägen 2

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vidängsvägen 2, Stockholm


Hyra:

7000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

33 m2


Beskrivning

Lägenhet nära city uthyres omgående
Pga ett jobb i Göteborg under januari - augusti hyr jag ut min mysiga lägenhet i Traneberg (Alvik) omgående!

Det är en gavel-2,5:a med fantastiskt ljusinsläpp. Det finns ett vardagsrum med alkov och 160cm säng, ett litet kök, badrum med badkar och mitt sovrum som jag inte kommer att hyra ut eftersom jag ska använda det som ett förvaringsutrymme.

Lähenheten är insynsfri eftersom jag bor högst upp.
Närmaste tunnelbanestation är Alvik där även bussar, tvärbanan och nockebybanan stannar. Parkeringen är gratis och man kan lätt köra till Essingeleden.

Lägenheten hyrs ut möblerad med följande: soffa och fåtölj, säng, TV, ett litet matbord, stolar, enkelt husgeråd (mikro, vattenkokare, kastruller, kaffebryggare m.m.). Internet och el ingår.

Jag kommer alltså hyra cirka 33 kvm av lägenheten. Vi skriver ett inneboendekontrakt med 1 månads ömsesidig uppsägningstid. Månadshyran är 7 000 kronor med 1 månads deposition.

Skriv ett kort mejl om vem du är, och varför just du söker en lägenhet och lämna ditt telefonnummer så kontaktar jag dig för visning de närmaste dagarna. Jag kan ge företräde om du vill byta lägenhet (Göteborg - Stockholm) men det är inget krav.

Det är dock viktigt att du har ett arbete och klarar av att betala hyran. Jag accepterar tyvärr inga barn eller husdjur i lägenheten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm