Vidängsvägen

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vidängsvägen, Stockholm


Hyra:

7000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

33 m2


Beskrivning

Lägenhet nära city uthyres omgående
Lägenhet nära city uthyres 1 juni - 31 juli 2016 (möjlighet till förlängning)

KONTAKTA MIG OMGÅENDE OM DU ÄR INTRESSERAD

Min nuvarande hyresgäst flyttar ut snart och jag behöver hitta en ny hyresgäst till min lägenhet i Traneberg (Alvik) som jag hyr ut pga ett jobb i Göteborg.

Det är en gavel-2,5:a med fantastiskt ljusinsläpp. Det finns ett vardagsrum med matplats/alkov, ett litet kök, badrum med badkar och mitt sovrum som jag inte kommer att hyra ut eftersom jag ska använda det som ett förvaringsutrymme. 

Lähenheten är insynsfri eftersom jag bor högst upp på tredje våningen. 
Närmaste tunnelbanestation är Alvik där även bussar, tvärbanan och nockebybanan stannar. Parkeringen är gratis och man kan lätt köra till Essingeleden. 

Lägenheten hyrs ut möblerad med följande: stor säng, soffa, HD-TV, ett litet matbord, pallar och stol, enkelt husgeråd (mikro, vattenkokare, kastruller, kaffebryggare m.m.). Internet och el ingår. 

Jag kommer alltså hyra cirka 33 kvm av lägenheten. Så uthyrningsperioden är mycket kort, och vi skriver ett inneboendekontrakt för 2 månader utan uppsägningstid. Månadshyran är 7000 kronor så hela periodens hyra blir 14000 kronor som ska betalas på en gång.

Skriv ett kort mejl om vem du är, varför du söker boende och lämna ditt telefonnummer så ringer jag upp dig. Jag accepterar inga rökare och inga barn. Visning kan endast denna helg (13-15 Maj).


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm