Vikingagatan

Stockholm
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vikingagatan, Stockholm


Hyra:

23000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

92 m2


Beskrivning

Unik sekelskifts etage 4:a i birkastan
Vacker och unik sekelskifts 4:a i etage uthyres möblerad med fullt utrustat kök. from 3/9-2016 tom 3/1-2017. Lägenheten har en underbar känsla av ett townhouse. Övervåningen har ett sovrum, kök, toalett med dusch och öppet sällskapsrum med matplats, balkong och öppen spis.

Nedre plan med ett mysigt sovrum med stor platsbyggd garderob och ett litet sovrum (90 säng passar). Stort badrum med badkar och tvätt/tork maskin. Separat toalett. Nedervåningen har egen utgång mot fin grönskande gård med stor gasolgrill (gas ingår).
Helt nyrenoverad med exklusiva materialval. Hela lägenheten vätter mot gården.

Lägenheten ligger i hjärtat av birkastan som kryllar av härliga restauranger, butiker och cafeer. En kort promenad till Karlbergs slott med skogen bakom & utmärkt kommunaltrafik till hela Stockholm och det är endast 200m till pendelstationen karlberg. Även flygbussen har en hållplats nära.

Uthyres till ansvarsfull, hänsynstagande, ärlig och icke rökande person/er. Ej husdjur. Hyran betalas i förskott tillsammans med depositionsavgiften som återbetalas efter besiktning och återlämnande av nycklar.

Om du är intresserad, maila gärna och berätta lite om dig själv så hör vi av oss.

Hyra: 23000 kr/mån inkl. el, vatten, värme, bredband
Vid förskottsbetalning på hela perioden 85 000 kr

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm