Vikstensvägen

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vikstensvägen, Stockholm


Hyra:

13000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

59 m2


Beskrivning

Möblerad 2:a i Johanneshov med nära till allt
Jag hyr ut en fin möblerad 2:a på 59 kvm. Lägenheten ligger på Vikstensvägen i Kärrtorp mellan Kärrtorp T-bana (ca 400 m) och Kärrtorps idrottsplats (ca 150 m) med bara några minuter till T-banan. Med tunnelbanan tar det 8 min till Gullmarsplan, 9 min till Skanstull och 17 min till T-centralen.

Lägenheten ligger även nära mataffärer, restauranger, krogar, utegym, fotbollsplaner och löpspår genom skogen. I närområdet finns även Globen, Tele2 Arena, Skogskyrkogården, Nacka Naturreservat och Hellasgården. För att komma till Hellasgården promenerar man ca 30 minuter genom Nacka Naturreservat som ligger precis intill lägenheten. I Hellasgården finns ett fantastiskt friluftsliv med bland annat fina badmöjligheter.

Lägenheten har en hall med garderober, ett rymligt vardagsrum med parkettgolv och utgång till balkong, ett kök med matbord, ett kaklat badrum med dusch och badkar och ett sovrum med dubbelsäng, garderober och bokhyllor. Lägenheten är inte ny men ljus och fräsch utan insyn. Lägenheten är även fullt möblerad med bland annat soffa, soffbord, tv, tv-bord, sängar, sängbord, musikanläggning, lampor, mattor, köksbord och köksstolar, porslin, bestick och köksredskap mm.

Jag ser helst att en eller två personer med stadig ekonomi och fast anställning hyr min lägenhet. Ni ska även vara skötsamma och ta hand om lägenheten och respektera grannarna osv. Husdjur kan vara tillåtet. Rökning endast på balkongen.

Lägenheten planeras hyras ut under en längre period och tillträde kan ske omgående. Vid avtalsskrivning bör ni ha arbetsintyg och referenser.

Om ni är intresserade av en visning, ring eller maila mig följande:
Beskrivning samt boendesituation
Hur länge ni önskar hyra
Anställning samt inkomst
Gärna en bild
Telefonnummer

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm