Vindragarvägen

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vindragarvägen, Stockholm


Hyra:

25000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

81 m2


Beskrivning

3:a Söder/Reimersholme, 5 mån & ev juni/juli
Lägenheten är högt belägen på femte våningen i ett 40-talshus med milsvid härlig utsikt och ingen insyn. Reimersholme är en grön, tyst oas 10 minuters promenad Hornstull. Här finns badbryggor (100m), parker, höns, kaniner och till och med en egen rådjursfamilj som bor permanent på ön. Möjlighet att låna roddbåt finns. Långholmen med fina promenadvägar och strandbad ligger nära.

Lägenheten uthyres med anledning av utlandsarbete från slutet av september 2016 till mitten av februari 2017. Hyresperioden kan diskuteras. Finns även möjlighet att hyra i sommar då vi är borta på semester under slutet av juni och hela juli. Vid behov finns även möjlighet att hyra ett kontorsrum i trevlig ljus lokal 50 meter från lägenheten.

Lägenheten är mycket ljus och har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Diskmaskin och allt som behövs för att laga mat finns. Två fina balkonger med sol hela dagen en i söderläge, en i väster. Två helkaklade badrum det ena med badkar, det andra med dusch, tvättmaskin och golvvärme. Ett avskilt sovrum med dubbelsäng finns och ett annat sovrum med en familjesäng i två våningar som nu är rum åt våra två döttrar. Lägenheten har genomgående parkett och trägolv. Busshållplats för två linjer ligger precis nedanför huset bland annat till Hornstull (5 min) och en direktlinje till Centralstationen (25 min).

Det här ingår i hyran:
- värme
- hushållsel
- vatten
- bredband
- TV med basutbud av kanaler
- tillgång till flera välutrustade tvättstugor
- sophämtning (hushållssopor)
- möblemang och köksutrustning
- möjlighet att hyra gästrum, roddbåt och festlokal i bostadsrättsföreningen

Vi vill att du/ni är stillsamma, rökfria, djurfria och har goda referenser. Vi önskar en månads hyra i deposition och söker dig som kommer ta väl hand om vår lägenhet medan vi är borta. Skriv gärna och berätta lite om dig själv.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm