Vindragarvägen 10

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vindragarvägen 10, Stockholm


Hyra:

16000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

64 m2


Beskrivning

Nyrenoverad lägenhet vid Hornstull
Rymlig funkisdröm om 2,5 rum på lugna och pittoreska Reimersholme, en oas vid Mälaren med enbart några få minuter till Hornstulls service- och nöjesutbud.

Lägenheten har just undergått en omfattande totalrenovering där stilen för tiden omsorgsfullt har bevarats. Hela lägenheten är nu i fantastiskt skick med originaldetaljer bevarade såsom marmorfönsterskivor etc, högt i tak och vackra parkettgolv. Den som flyttar in blir först att bo i lägenheten efter renoveringen.

I köket har originalskåp behållits för att bevara charmen samtidigt som diskmaskin och nya vitvaror satts in, bl a exklusiv gasspis från Smeg. Lägenheten disponeras i övrigt enligt följande: entréhall med klädkammare; helkaklat badrum med dusch; sovrum med trägolv och fasta garderober; möblerbar mellanhall med parkettgolv; rymligt vardagsrum med parkettgolv och utgång till balkong.

Uthyres omgående t o m 31 augusti 2017. Ev möjlighet att förlänga. Värme, vatten och el ingår i hyran. Com-Hem finns i huset och kan tecknas av hyresgäst.

Söker ansvarsfull hyresgäst som avser stanna hela hyresperioden. Ej husdjur. Referenser krävs. En månadshyra i deposition.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm