Vinggatan 32

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vinggatan 32, Stockholm


Hyra:

8800 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

59 m2


Beskrivning

2a i Skarpnäck 1 juni-15 aug
Välkommna till en ljus och härlig lägenhet i Skarpnäck!Lägenheten finns på andra våningen av tre och består av ett sovrum samt ett stort vardagsrum med öppen planlösning in till köket. Många fönster gör lägenheten ljus och balkongen i söderläge har sol från morgon till kväll.Sovrummet är rymligt och här finns en 140 cm säng samt klädskåp.Fina skogsområden börjar strax utanför dörren och vackra Nackareservatet finns i närheten.
Cykel/gångavstånd till badplats (Flatenbadet). Innergård med grill.Lägenheten hyrs ut fullt möblerad och i hyran ingår bredband, el, värme, vatten och TV. Tillgång till tvättstuga och cykelrum.Tunnelbanan tar 16 min till Slussen och 20 min till Stockholm C. Det är 10 min gångavstånd till t-banan.Du/ni ska vara djur- och rökfria och tyvärr kan ni inte ha små barn boende här. Lägenheten passar en person eller ett par, alternativt 2 kompisar. Ni förstår vikten av att visa respekt för grannarna. En förutsättning för att hyra till dig/er är att ni vattnar mina blommor så att de överlever sommaren. Max 5 dagar klarar sig växterna ifall ni reser bort men bör annars vattnas var 3e-4e dag.

Tyvärr kan ni INTE skriva er på min adress och det finns inte chans på förlängning av kontraktet.Hyran för både juni och juli betalas när vi skriver kontrakt och en deposition på 5000 kr betalas som fås tillbaka vid utflyttningen. Hyran för aug går bra att betala i slutet av juni.

Om du är intresserade maila en kort beskrivning om dig själv.

Jag skickar gärna fler bilder om intresse finns.Varmt välkommen att höra av dig!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm