Vinodlargatan

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vinodlargatan, Stockholm


Hyra:

25000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

85 m2


Beskrivning

Uthyres ljus 3a i gavelläge med vattenutsikt
På Liljeholmskajen, just vid vattnet, uthyres en Välplanerade 3a i Gavelläge med stor balkong i söderläge med vattenutsikt. Ljus, Välplanerad planlösning, stiligt känsla, stora fönster och fräsch badrum. Här bor du perfekt med närheten till bra service och goda kommunikationer. Precis nedanför bostaden finns populära strandpromenaden längs Årstaviken samt Liljeholmskajens breda restaurangbud.


Info om lägenheten:
Väggarna är vitmålade och golvet består av ekparkett. Säkerhetsdörr finns.

Hall: ljus välkomnande hall med gott om förvaring i form av garderob.

Kök: stilrent kök i vitt med bra arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter. Maskinpark består av keramikhäll, inbyggnadsugn, fläkt, fullstor kyl och frys. Köket erbjuder en stor matplats med öppen planlösning mot vardagsrummet.

Vardagsrum: fint med Gavelläge med fönster i två väderstreck och utgång till mysig balkong i söderläge med utsikt över årstaviken. Balkongen är den perfekta platsen att avnjuta varma sommardagar. Den rymmer lätt 4 personer.

Sovrum 1: väl tilltaget sovrum med praktiskt garderobsvägg. Gott om Plats för en dubbelsäng med tillhörande möblering.

Sovrum 2: Rofyllt sovrum med plats för säng och arbetshörna. Här finns än stor klädkammare med praktiskt förvaringssystem.

Badrum: vita kakelplattor på väggarna och mörkgrått klinkergolv med elkomforåtvärme. Undertaket med spotlights, badrumsspegel med belysningramp, badrumsskåp, handfatskommod och tvättmaskin samt torktumlare.

Till Bostaden hör ett källarförråd.


Hyra: 25000kr/månad

Deposition: En månadshyra som betalas vid kontraktssignering där ni även får nycklar till lägenheten. Deposition återbetalas efter hyresperiodens slut.
Uthyrningsstart: Början av September 2016

Längd på kontrakt: Lägenheten hyrs ut i minst 1 år med fortlöpande förlängning och 2 månaders uppsägningstid. I hyran ingår alla avgifter så som wi-fi, el, värme och vatten. Lägenheten uthyres omöblerad.


Maila en kort presentation av dig själv om lägenheten är av intresse. Vi vill hyra ut till en ordnings person/par eller företag med goda referenser, god ekonomi, inga betalningsanmärkningar och vara rökfri.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm