Vinstavägen

Stockholm
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vinstavägen, Stockholm


Hyra:

4200 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Fräscha rum i Radhus
Fina rum i Radhuset uthyres till en person mellan 20-45 år. Uthyres omgående. Månadshyran är 4200kr. Depositionen är två månadshyra.

I Radhuset finns kompletta, moderna kök och badrum, samt tvättstuga och torkrum. I hyran ingår el, kall-/varmvatten, värme, internet, TV, sophämtning samt tillgång till fin altanen.

Radhuset ligger i ett lugnt och trevligt området i vällingby. Busshållplats finns 50 m från huset direkt till Spånga Station och det tar bara 6 minuter till där. Det tar 12 minuter från Spånga Station till Stockholm T-Centralen.

Uthyres för Längre period med två månads uppsäningstid. Det passar det bäst för en veckopendlare, student eller en person som ha ett fast inkomst ( Bara hyra till en person). Du ska vara djur/rök/barnfri, lugn, skötsam, respekterar andra samt är utan betalningsanmärkningar med fast inkomst (lön, etableringsersättning mm)

Kontaktar bara de som skickar seriörsa mejl med utförlig beskriving om vem du är(ålder, sysselsättning, finansiering av hyra, telefonnummer mm), samt när du behöver rum.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm