Vintrosag 5

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vintrosag 5, Stockholm


Hyra:

7000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Del i lägenheten uthyres
Efter flytt och renovering söker nu jag och min kombo efter en hyresgäst. Lägenheten ligger precis vid Hagsätra centrum, det är två minuters promenad till tunnelbanan som tar dig in till stan på ca tjugo min samt gott om bussförbindelser till Älvsjö. I centrum finns matbutiker, café, gym och liknande samt gott om grönområden och Älvsjöbadet på promenadavstånd.

Uthyrningsdelen består av 2 rum (ca 10 kvm vardera+ inbyggd garderobsvägg i det ena) samt egen toalett. Tanken är att du har dina egna rum men delar dusch och ev delvis kök med oss. Som framgår av bilderna finns ett enkelt kök med såväl spisplattor som kylskåp med frysfack(bänkskiva och hyllor kommer finnas på plats efter imorgon) men då det inte varit möjligt att dra in avlopp är vattenlösning samma som i en husvagn, dvs två dunkar samt pump. Du har alltså möjligheten att helt sköta matlagningen själv men du kan också välja att dela kök med oss; OBS då vi är en vegan och en vegetarian vill vi inte att det tillagas kött i det gemensamma köket. Till kött räknas även fisk och skaldjur.

Vi är båda vana att bo kollektivt sedan tidigare och söker en lugn, lättsam och respektfull person som gärna ser det här som ett långsiktigt boende. Jag tänker mig att vi har en månads uppsägningstid de första tre månaderna och om allt känns bra bestämmer vi gemensamt om du vill ha ett långtidskontrakt eller ett fortlöpande kontrakt med längre uppsägningstid. Det bor även en hund med oss så det fungerar tyvärr inte för en pälsallergiker men jag har inget emot om du har husdjur så länge de går ihop med henne.

I hyran ingår el och internet. Utöver hyran vill jag även att du betalar en disposition på 3000 kr vilket du får igen när du flyttar. Rummen uthyrs omgående men inflyttning kan diskuteras, viktigast är att hitta rätt person. Kan även tänka mig ett par som hyresgäster men förutsätter då att ni betalar lite mer i hyra.

Låter det här intressant så skriv ett mail och berätta lite om dig själv samt om du har fler frågor kring något. Mvh Felicia

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm