Vittangigatan 41

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vittangigatan 41, Stockholm


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

58 m2


Beskrivning

Nyrenoverad 2a i Vällingby C aug-dec OMGÅENDE
Ta chansen att hyra min jättefina, nyrenoverade och fullt möblerade 50-talstvåa i Vällingby centrum! Augusti till december 2016 är jag utomlands, och under den 5-månadersperioden söker jag en hyresgäst. Jag behöver hyra ut omgående så tveka inte att höra av dig/er direkt!

HYRA OCH DEPOSITION
Hyran per månad är 12 000kr. El, värme, vatten, internet och tv ingår. Jag tar även en månads deposition för att stärka din/er ekonomiska situation, som betalas tillbaka i helhet efter hyresperioden förutsatt att lägenheten återlämnas i samma skick som vid uthyrningstillfället. Vid eventuella skador görs avdrag på depositionen till motsvarande belopp.

OM LÄGENHETEN
Min lägenhet är en 2:a om 58kvm med stora, ljusa rum. Den ligger i gavel på första våningen i ett 3-våningshus från 50-talet och har fina tidstypiska detaljer. Jag renoverade nyligen så ytskikt, golv och vitvaror är nya. Köket är stort med fönster i två lägen, stor diskmaskin, matplats för fyra och fullt utrustat. Vardagsrummet är rymligt med hörnsoffa, piano och stor platt-tv. Sovrummet är möblerat med en 160-säng som skulle kunna delas upp i två 80-sängar vid behov. Vardagsrum, sovrum och stor balkong vetter mot ett grönområde med utsikt över skogen och mycket liten insyn. Badrummet är stambytt för några år sedan och jättefräscht med duschkabin och tvättmaskin. Det finns massor med förvaring i platsbyggda skåp i hallen och en klädkammare.

OM HUSET
Huset är i fyra våningar från 1950-talet, lugnt och med trevliga grannar. En av föreningens styrelsemedlemmar bor på våningen ovanför så det är ordning och bra information.

OM OMRÅDET
Vällingby Centrum är ett stort centrum med fullt utbud av butiker, flera gym, fyra stora mataffärer och flera restauranger. Det känns fullständigt tryggt dygnet runt och stämningen är otroligt trevlig. Delar av centrumet är från 1950-talet och jättecharmigt, med bio, bibliotek, simhall, och nyrenoverade Stadsteatern Vällingby. En kort promenad bort ligger Grimstaskogen invid Mälaren, med massor av motionsspår och fina badplatser.

KOMMUNIKATIONER
I centrum ligger tunnelbanan som du når på 1 min promenad från lägenheten. Det tar strax under en halvtimme in till T-centralen, mestadels utomhus så det är en fin resväg. Det finns också ett stort busstorg med bussar till bland annat Spånga pendeltågsstation på ca 5 min. I Alvik (ca 15 minuter från Vällingby med tunnelbanan) finns tvärbanan mot Solna eller Liljeholmen.

OM DIG/ER
Jag letar efter hyresgäster som är lugna, skötsamma och pålitliga. Rökfria och utan husdjur. Fast anställning, stabil inkomst och goda referenser. Jag tycker otroligt mycket om min lägenhet och vill hyra ut den till någon/några som verkligen ser efter den medan jag är borta. Skriv och berätta lite om vem du/ni är, ålder och jobb, så återkommer jag omgående.

Ser fram emot att höras!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm