Völundsgatan 9

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Völundsgatan 9, Stockholm


Hyra:

14000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

34 m2


Beskrivning

Fin 1,5:a med kungsbalkong i Atlasområdet
På jakt efter en drömlägenhet att hyra mitt i Vasastan?

Då jag ska flytta till Köpenhamn och inte är redo att sälja min lägenhet, så letar jag efter någon som vill hyra min lägenhet, möblerad eller omöblerad, under en längre tid med start 1 maj.

Völundsgatan 9, Stockholm

En minuts promenad från S:t Eriksplan, i hjärtat av Atlasområdet - där Astrid Lindgren bodde när hon skrev 'Karlsson på Taket' - högst upp i ett charmigt 1920-tals hus finner ni denna 1,5:a på 34 kvm med en stor kungsbalkong och utsikt över takåsarna.

Vardagsrum: Plats för soffa och matplats för 6-8 personer att äta middag. Inbyggd garderob som jag använder som vinkällare.

Sovrum: Sovalkov med två garderober och plats för en stor säng (Jag har en 120 säng, men det finns plats för en större säng om man vill ha det).

Badrum: Fräscht helkaklat badrum med badkar. Renoverat 2010.

Kök: Helt nytt kök (insatt sommaren 2015). Svarta granitskivor, inbyggd kyl och frys, induktionshäll, varmluftsugn etc. Allt du behöver om du som jag tycker om att laga mat.

Balkong: 9 meter lång kungsbalkong med plats för 3-4 personer att sitta och äta bekvämt, eller XX personer att sitta och njuta i solen. Tillåtet att grilla på balkongen!

Hall: Avlång hall med plats för skohylla, kapphängare, spegel etc. En stor garderob.

Jag är på jakt efter en ansvarsfull person/par som vill hyra under en längre tid. 6 månaders kontrakt till att börja med, och möjlighet till förlängning. 3 månaders ömsesidig uppsägningstid. Lägenheten kan hyras ut möblerad eller omöblerad, det är helt upp till hyresgästen.

Hyran ligger på 14 000:- per månad och vid inflyttning avläggs två månadshyror i deposition.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm