Wallingatan 32

Stockholm
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Wallingatan 32, Stockholm


Hyra:

7000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

120 m2


Beskrivning

Rum uthyres mitt i city i etage vindsvåning
Ett rum (ca 17kvm) uthyres i en stor vindsvånings etage 120kvm, mitt i city 3min från drottninggatan. 4 min till centralen/Arlanda express.

Lägenheten delas med en pålitlig, noggrann och respektfull icke rökande/drickande/festande manlig entreprenör. Festa kan man göra ute, till glädjen av alla!

Inflyttning kan ske tidigast från 1dec 2015 eftersom nuvarande hyresgäst ska flytta ut. Rummet finns kvar till uthyrning så länge som annonsen ligger kvar på blocket! Förtur kan ev. ges pendlare.

Uppsägningstiden är för båda parter en månad och utförs enligt praxis i slutet av månaden. Rummet är avsett för en person, hyresgästen själv! El, internet, tv ingår.

Utöver ditt rum så har du tillgång till badrum, kök, och tvättstuga. Kökstillbehören disponeras av båda och jag har många kastruller, bestick, tallrikar, glas m.m. Inga möbler eller husdjur kan metagas vid inflyttning.

Hyran är 7000kr/månaden. Plus en deposition som är på 7000kr, dvs. totalt 7000kr+7000kr=14000kr. Depositionen återfås direkt efter besiktning och återlämning av nycklar vid utflyttning. Ej rökning i lägenheten

Hyran betalas alltid månadsvis i förskott, dvs senast den 25:e av varje månad. Kvitto skrivs under av båda parter och ett kontrakt skrivs för att säkerställa båda parters rättigheter och skyldigheter.

Du får gärna lämna referenser.

Om du är intresserad får du gärna mejla mig en beskrivning om dig själv. Skriv vad du studerar, eller vad du jobbar med, när du vill flytta in, hur länge du är intresserad av att hyra rummet, vad du har för hobby, om du tidigare har bott i kollektivt och annat som kan vara av intressant att veta

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm