Wallingatan

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Wallingatan, Stockholm


Hyra:

7500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Mysigt möblerat rum uthyres City/Norrmalm
Mysigt möblerat rum uthyres i City/Norrmalm från början av juni. Rummet på ca 20kvm är del av en sekelskiftsvåning med högt i tak och tidstypisk atmosfär.

Bostaden är belägen på en lugn gata precis intill norra bantorget och ett stenkast från centralstationen. I området hittar du flera trevliga restauranger och caféer med närhet till fina promenadområden, shopping och kultur.

I hyran ingår tillgång till kök och badrum med utrymme för egen förvaring. Utöver detta ingår el, värme, vatten, wi-fi och tillgång till tvättstuga. I rummet finns bland annat en ny säng, soffa, ett litet skrivbord och bra förvaringsutrymme.

Du som hyresgäst ska vara en lugn och skötsam kvinna med ordnad ekonomi. Det är extra positivt om du är veckopendlare eller student. Du ska även vara djur och rökfri samt kunna uppvisa goda referenser.

Endast uthyrning för en längre period sökes där kontrakt skrivs på minst 6 månader. När kontraktet är skrivet tas en depositionsavgift ut på 4000kr som sedan återbetalas vid utflytt.

Hyra: 7500kr/månad
Tillträde: 1 juni eller enligt överenskommelse.

Om du tycker att detta låter intressant, skriv ett mail och berätta om dig själv så hör jag av mig för vidare kontakt och visning av rummet.

Med vänlig hälsning,
Elisabeth

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm