Warfvinges Väg 3

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Warfvinges Väg 3, Stockholm
Hyrdes ut: 2016-04-01


Hyra:

16500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

62 m2


Beskrivning

Nybyggd lägenhet, med exklusiva tillval och möbler/utrustning uthyres nu tillsvidare. Lägenheten är total 62 kvm, väldigt välplanerad samt mycket förvaring i form av inbyggda garderober samt ett stort förråd i lägenheten. Kvaliteten är genomgående hög och lägenheten är i mycket fint skick med modern stil.

Vardagsrummet och köket är lägenhetens hjärta med gott om plats för middagar för gäster i större sällskap, 50 tums platt TV och bra ljudutrustning.

Köket är fullt utrustat med de senaste vitvarorna samt plats för minst 8 matgäster.

Sovrummet har en stor dubbelsäng med alldeles nya madrasser samt stora inbyggda skjutdörrsgarderober.

Badrummet är stort, fräscht och rymligt med golvvärme för den som önskar det. Kombinerad tvätt och torktumlare finns tillgängligt.

Lägenheten vetter mot en lugn innegård med mysig uteplats för sena sommarkvällar. Grannar och föreningen är välskötta och det är ett väldigt trivsamt och lugnt kvarter.

Föreningen har en gemensam tvättstuga (ligger på samma plan som lägenheten) och det finns p-plats för den som önskar hyra varmgarage i huset.

Läget är mycket centralt med 2-3 min gångavstånd till Stadshagens t-bana (blå linje) samt 6-7 min gång avstånd till Thorlidsplan (gröna linje). För den som kör bil är man ute på E4 under 1 min.

Området Hornsberg är fint året om. Ni har 5 min gångavstånd ned till vattnet för badbryggor, promenadstråk samt ett stort utbud av restauranger. Ica Maxi ligger inom 5 min gångavstånd och det finns fyra stora gymkedjor inom 1 km radie

Hyran ligger på 16 500/månad och då ingår fullt möblemang, 100 Mb bredband, TV kanaler via Telia (stora kanalpaketet), el, värme samt vatten. Uthyres för minst ett år med goda möjligheter till förlängning. Två månaders uppsägning. En månadshyra i deposition betalas vid kontraktsskrivande, hyran betalas i förskott per månad. Tillträde från 17/5.

Du/Ni
Är max 2 personer med barn
Är skötsam, kan lämna referens samt anställningsgaranti
Behöver en fast punkt i tillvaron, dvs inga korttidsuthyrningar
Jag önskar att du/ni är både rök samt husdjursfri

Skriv gärna en rad och berätta lite om er i samband med kontakt.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm