Welanders Väg

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Welanders Väg, Stockholm
Hyrdes ut: 2018-09-01

Hyra:

5920 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

40 m2

Våningsplan:

12

Hyresvärdens beskrivning

Om kontraktet
Boendetid:
Från: 2018-09-01
Till: 2018-12-31
Uppsägningstid: 1 månad
Möjlighet till förlängning: Ja. Avtalet förlängs månadsvis om inte du eller hyresvärden säger upp hyresavtalet.
Det här är ett korttidskontrakt. Det är en tillfällig bostad utan besittningsskydd eller bytesrätt. Det innebär att du inte kan byta eller överlåta bostaden under hyrestiden och att du behöver flytta ut efter att hyrestiden tagit slut.
Du behåller din kötid hos Bostadsförmedlingen om du tackar ja till den här bostaden.
Om bostaden
Fastigheten är byggd 1945 och ombyggd 1999.
Den här lägenheten tas i befintligt skick och kommer inte att renoveras.
Om hyran
Utöver angiven hyra tillkommer driftskostnader för hushållsel
Förmedlingsinformation
Viktig information om visning eller förmedling kan skickas ut via sms. Vänligen säkerställ att dina kontaktuppgifter på Mina sidor är aktuella.
Kommunikationer
Närmaste tunnelbanestation är Fridhemsplan som ligger cirka 135 m från bostaden. Tidtabeller för kollektivtrafik hittar du på SL:s hemsida.

Hyresvärdens krav för bostaden

Hyresvärden tecknar endast kontrakt med en person när det gäller korttidskontrakt. Huvudköande behöver ensam uppfylla inkomstkravet.
Minsta årsinkomst: 220000
Max antal hushållsmedlemmar: 2
För godkännande krävs någon form av stadigvarande inkomst, såsom inkomst av tjänst, egen näringsverksamhet, frilansuppdrag, pension, sjukpenning, sjukbidrag, studiemedel eller A-kassa. Dock ej försörjningsstöd (kallades tidigare för socialbidrag).
Hyresvärden kommer att kräva nyutfärdat anställningsintyg med inkomstuppgifter. Ha intyget i beredskap om du accepterar lägenheten.
Hyresvärden har regler mot trångboddhet för att förhindra osunda boendeförhållanden i fastigheten. Antalet personer som skall bo i lägenheten skall vara rimligt i förhållande till lägenhetens storlek.
Goda referenser från eget boende eller av fastighetsägare godkänt boende i andrahand krävs. Undantag kan ske för hemmavarande ungdomar, sammanboende och inneboende.
Hyresvärden kräver att huvudsökande ska bo stadigvarande i lägenheten och förbehåller sig rätten av att göra en fri prövning av den sökande.
Hyresvärden tillämpar en inkomstregel som innebär att din totala årsinkomst brutto skall uppgå till lägst 3 gånger årshyran.
Hyresvärden kommer att kräva ett familjebevis, ha det i beredskap om du accepterar lägenheten. Tänk på att ett familjebevis enbart kan postas till din folkbokföringsadress och att detta tar ca 2 arbetsdagar.
För godkännande krävs att huvudsökande, medsökande eller ombud sett den aktuella bostaden.
Om den sökande har betalningsanmärkningar eller skulder sker en individuell prövning om hen trots dessa kan godkännas som hyresgäst. Max 2 betalningsanmärkningar. Betalningsanmärkningar och skuld hos Kronofogden måste ha uppkommit tidigare än 1 år tillbaka. Den sökande får inte ha anmärkningar eller skulder som är relaterade till tidigare boende.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Stockholm

Rapportera fel