Wendela Hebbes Gata

Stockholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Wendela Hebbes Gata, Stockholm


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

42 m2


Beskrivning

Rum i nybyggd lägenhet, Fruängen,
Hej,

Jag hyr ut det rum ni kan se på bilderna i min lägenhet. Rummet är delvis möblerat med en 120 säng, skrivbord, 2 garderober och hyllor samt extra förvaringsutrymmen ovanför garderob och under säng.

Lägenheten är nybyggd och stod klar vid början av 2015. I lägenheten finns därför alla bekvämligheter så som diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare och golv värme i badrummet. Alla utrymmen i lägenheten finns i dubbel uppsättning för separat förvaring förutom kylskåp o frys.
Balkongen är möblerad och i söderläge för långa soliga dagar.

Jag själv är student och kommer så vara en tid framöver. Jag läser just nu på KTH och har ett jobb kvällstid när jag inte är i skolan. Jag tränar flitigt när tid finns och spenderar inte mycket tid hemma då jag antingen går i skolan eller jobbar.

Jag är en person som gillar att ha det snyggt och prydligt och önskar därför detsamma av dig. Utöver det ser jag gärna att du är jämngammal och utåtriktad för att vi skall kunna ha det så trevligt som möjligt.

jag har ständigt nya ideér kring inredning och smarta lösningar som jag förvekligar md tiden så att det alltid är nytt och fräscht. Lika så gäller rummet som finns att hyra.

Finns det frågor så kollar jag min mail väldigt frekvent alla timmar på dygnet så där nås jag lättast för tillfället. Skriv gärna något om dig själv och varför det verkar intressant.

Mvh/
Philip

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm