Wendela Hebbes Gata 6B

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Wendela Hebbes Gata 6B, Stockholm


Hyra:

6800 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

35 m2


Beskrivning

Inneboende sökes
Hej,

Min inneboende ska flytta hem igen så jag har ett rum över i en trea på 70kvm i Fruängen, nyproduktion (2 år gammalt). Jag är den första och enda hyresgästen som bott här, förutom min inneboende då förstås. Jag har en son här varannan vecka, men han är så pass liten så han sover i samma rum som mig.
Lägenheten är möblerad och det finns det mesta. Rummet kan jag hyra ut möblerat eller omöblerat, vilket som. Fr.o.m 1 november så står rummet helt tomt. Men har en extra säng som jag kan hämta. Byråer och garderober har jag också.
I lägenheten har jag det vanliga, kyl, frys, spis, ugn, micro och en massa extra som tvättmaskin och diskmaskin, Tv-apparater, PS4 och wi-fi.
Bussen utanför tar ca 2-4 minuter till centrum, en rask promenad tar ca 6-10 min beroende på gångfart. I området finns Lidl, Pizzeria, Burger-ställe, Sushi och ett gym.

Jag söker dig som är skötsam, trevlig och renlig. Skötsam så menar jag att du tar ansvar för ditt beteende då det finns barn här i området och här hemma. Trevlig, du kan vara social och kan vara snäll och hjälpsam mot grannar eller kanske vill ta ett glas vin med mig på terassen ibland. Med renlig menar jag att du håller rent gemensamma utrymmena, ditt rum, lämnar inte 2 veckors tvätt liggandes och sköter din personliga hygien. Jag röker själv ibland så det har jag inga problem med så länge du inte röker som en skorsten eller får det att lukta rök inomhus eller har rökindränkta kläder.

Jag själv är inte perfekt, så ta det jag skriver med glimten i ögat. Men jag är väldigt pedantiskt och har allergier och allmänt väldigt svårt för kroppslukter eller andra odörer. Jag städar gärna och ofta, men kan slacka ibland också. Annars jobbar jag, läser böcker, kollar tv-serier, tränar mycket och ibland när jag har tid över så kan jag festa till det lite ibland.

1 månads deposition, samt förskottshyra varje månad. En månads ömsesidig uppsägningstid.

Det viktigaste för mig är att jag kommer bra överens med den som ska bo här.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm