Wittstocksgatan

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Wittstocksgatan, Stockholm


Hyra:

18500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

58 m2


Beskrivning

2 belägen på Karlaplan
Nu hyr jag ut min två då jag ska testa på sambolivet. Lägenheten är en bostadsrätt, ligger på Karlaplan och är i mycket gott skick.
Lägenheten hyrs ut möblerad vid intresse.

Läget
För dig som söker boende i centrala Stockholm men vill bo i ett lugnt område är detta helt rätt. På den anrika Wittstocksgatan hittar du min pärla som ligger endast ett stenkast från Karlaplan. Lägenheten ligger i princip med 5 minuters avstånd från såväl mataffär, systembolag, restauranger, tunnelbana (Karlaplan) och allt annat du kan tänkas önska dig.
Här finns närhet till både parker (Gärdetsfältet & Djurgården ) och shopping (Fältöversten).

Lägenheten
Lägenheten ligger på våning 3 av 5 och är ljus, har gott om ljusinsläpp. Stora fönster ger gott om ljus och för den som vill ta frisk luft är lägenheten utrustad en rymlig balkong med kvällssol. Köket är nyrenoverat(med diskmaskin) och i vardagsrummet finns plats för ett stort matbord.
Badrummet är nyrenoverat och även tvättmaskin finns.

Fastigheten
Lägenheten återfinns i en bostadsrättsförening och är belägen på tredje våningen mot gatan. Hiss finns, liten. Det finns en trevlig innergård och tvättstugan finns i källaren med separat torkrum.

Du som person
Jag är väldigt rädd om min fina lägenhet och har därför några krav på dig som hyr. Du ska vara rökfri, får inte ha husdjur och ha en stabil ekonomi. El, internet(normal förbrukning) och försäkring ingår.

Tillträde
Lägenheten hyrs ut från 1a september.

Fler bilder skickas på begäran!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm