Wittstocksgatan 2, 3Tr

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Wittstocksgatan 2, 3Tr, Stockholm

Hyra:

11000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

26 m2


Beskrivning

26 kvm på Karlaplan (minst 6 månader)
Hyr ut min 1:a om 26 kvm på Wittstocksgatan 2, 3 tr med fönster mot innergård. Lägenheten är belägen cirka 2 minuter från Karlaplan och därmed finns goda tunnelbane- och bussförbindelser samt butiker m.m.

Lägenheten är i gott skick och fullt utrustad med kyl, frys och diskmaskin. Det finns en gasspis med fyra plattor och en kombinerad mikrovågsugn. Lägenheten är sparsamt möblerad med tv-bänk, säng (120 cm), bord och två stolar. Det finns en mindre garderob där kläder kan hängas. Om hyresgästen önskar ta dit eventuell byrå för kläder så är detta ok.

I hyran ingår el, gas, vatten, värme, tv- och internet. I huset finns även tvättstuga och gemensam innergård med möjlighet för grillning.

Lägenheten hyrs ut i minst 6 månader och för rätt hyresgäst finns chanser till förlängning (förutsatt att styrelsen går med på det). Tillträde till lägenheten sker så snart som möjligt, dock tidigast 9 oktober. Styrelsen kommer att behöva godkänna hyresgästen samt ta referenser och således är referenser ett krav. Beroende på hur lång tid det tar för styrelsen att godkänna personen kan tillträdet komma att förskjutas något.

Som person ska du vara rökfri, djurfri och ha goda referenser. Du ska även kunna styrka tryggad inkomst.

Skriv ett mail och berätta om dig själv så kommer jag kontakta dig om du blir aktuell och får se lägenheten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm