Wollmar Yxkullsgata 5

Stockholm
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Wollmar Yxkullsgata 5, Stockholm


Hyra:

18000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

50 m2


Beskrivning

Omöblerad 2a i gårdshus vid Mariatorget
Med perfekt och tyst läge vid Mariatorget, högst upp i gårdshus anno 1926, finner ni denna mysiga och välplanerade 2:a som uthyres omöblerad från september i minst ett år framöver.

Varje kvadratmeter är fördelad med precision och eftertanke. Här bjuds det på många vackra 20-talsdetaljer såsom fönster med originalbeslag, fiskbensparkett, generös takhöjd, spegeldörrar, rum i fil och serveringsskåp.

Tillgång till gemensam vädringsbalkong i västerläge som kan nyttjas fritt. Du får även kaklat badrum, modernt och fullutrustat kök med stor matplats för fyra till sex personer, lättmöblerat vardagsrum, två inbyggda garderober och ett rogivande sovrum med bra förvaringsmöjlighet.

Här bor du i ett av Södermalms mest attraktiva lägen invid Mariatorget och Mariaberget med närhet till allt du kan tänkas behöva - mysiga caféer, restauranger och grönområden. Mariatorgets tunnelbanestation ligger alldeles utanför fastigheten och det är gångavstånd till Slussen samt Södra station. Du bor nära trevliga Monteliusvägen, som har underbar utsikt över Riddarfjärden, Gamla stan och Kungsholmen.

Lägenheten ligger tyst mot gården, men samtidigt har du Söders folkliv precis utanför. Här bor du med närhet till allt!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm