Ystadsvägen

Stockholm
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ystadsvägen, Stockholm


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

Rum uthyres i charmigt radhus i Björkhagen
Hej!

Jag bor i ett fint radhus från 50-talet på 110 kvm i Björkhagen och hyr ut ett rum på ovanvåningen. Rummet är 10-11 kvm och är delvis möblerat. Jag söker en skötsam inneboende och ser helst att den som bor här är vegetarian/vegan eller äter vegetariskt/veganskt här hemma, kanske du är det eller kan tänka dig det.

Min nuvarande inneboende som har bott här i 2,5 år flyttar ut 29 oktober, så det går att flytta in efter det. Jag har även en till inneboende som bor i ett rum på källarplanet (Ida 28 år). Hon har också bott här i 2,5 år.

Gemensamma ytor är hemtrevligt kök, stort vardagsrum (tv, soffa, matsalsbord), altan och lummig trädgård, ett badrum på övervåningen med badkar och toalett, tvättstuga. En mindre toalett finns på källarplanet.

Björkhagen är ett idylliskt område som ligger 12 minuter till Centralen med t-bana, 5 minuters promenad till Nacka-reservatet. Jag bor 5 minuters promenad från Hammarbyhöjdens tunnelbanestation och det är lika nära till Björkhagens tunnelbanestation.

Jag själv är en lugn 40-årig vegetarian från Norrland som gillar musik och film.

Hyran är 4000 kr per månad (trådlöst bredband ingår i hyran). Kontrakt skrivs, rummet uthyres på obestämd tid med en månads ömsesidig uppsägningstid.

Rummet finns kvar så länge annonsen finns kvar.

Skick gärna ett meddelande om det låter intressant och berätta lite om dig själv. Fråga om det är något mer du vill veta om rummet. Jag återkommer om det låter intressant. Det är viktigt att vi kommer överens och har ett hem där vi båda trivs.

Vänliga hälsningar Björn

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Stockholm