Marietorp 22

Strängnäs
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Marietorp 22, Strängnäs

Hyra:

7500 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

110 m2


Beskrivning

Lägenhet i ombyggd ladugård utanför Mariefred
Vi har en lägenhet i en ombyggd ladugård som blir ledig i början/mitten av januari. Lägenheten ligger belägen mellan mariefred och laxne (ca 4 km in på väg 223 mot gnesta) och är 110 kvm stor. Passar dig som vill bo på landet men ändå ha nära till kommunikationer, från läggesta tar du dig till stockholm på ca 40 minuter. Busshållplats finns även precis utanför huset (går till läggesta men är osäker på om den fortsätter efter det).

Då vi själva har en tjej hemma på 9 år ser vi det som en fördel om du som hyresgäst också har barn i liknande ålder. Det är dock inget krav. Du bör även tycka om djur då vi har höns som ibland går lösa och tyvärr inte respekterar tomtgränserna.

Info:
Våning 1 består av vardagsrum med parkett och fönster åt tre håll, här finns även luftvärmepump. Kök som precis fått nya skåpluckor samt ny kyl och frys, plastmatta på golvet och ljusa väggar samt toalett med kaklade väggar.

På våning två hittar du tre stycken sovrum (två av dessa har en gemensam ingång då det tidigare varit ett stort rum). Det större sovrum har även ingång till ett "halvrum", även kallat strykrummet, samt en toalett med äldre standard. Alla sovrum har nya golv.

Lägenheten har altan med tak och infravärme, egen parkering och egen gräsmatta som man tar hand om själv. Gräsklippare mm finns att tillgå. Huset ligger nära landsvägen vilket är både en för- och en nackdel.

Lägenheten byggdes på 60-talet med har genomgått löpande renoveringar de senaste åren. Vi köpte gården för 2,5 år sedan och har sedan dess målat både in- och utsida samt gjort en hel del andra justeringar, såsom golv och nya vitvaror.

Här bor du i fantastiska omgivningar med fina skogsvägar och flera badplatser inom gång/cykelavstånd. Lantligt, men med nära grannar (dock utan insyn). Övriga grannar består av flera barnfamiljer samt några äldre par. Dessutom får du både hästar, katter, kaniner och höns som grannar. Lägenheten ligger på en föredetta slaktargård från 20-talet.

Hyran om 7500 kr avser kallhyra, sophämtning ingår dock. En månads deposition. Kontraktet gäller ett år till att börja med.

Vänligen mejla och berätta vilka du/ni är.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Strängnäs