Bergdalen 8

Sundbyberg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bergdalen 8, Sundbyberg


Hyra:

10350 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

64 m2


Beskrivning

Sundbyberg - 3 rok - tillsv - 10 350 kr/mån
Uthyrningsperiod: 2016-04-01 - tillsvidare

Hyr nu ut övre plan i etagelägenhet. Övre plan ligger på våning 10 med utsikt över grönområdena kring Näckrosen i Sundbyberg.

- Egen ingång på övre plan

- Stort och fräscht badrum

- Stort allrum i anslutning till ytterdörr samt liten hall utanför badrummet

- Tvättstuga längst ner i huset

- Lugnt och skönt område med närhet till grönområden och 3 minuters promenad till Näckrosens tunnelbana med 11 minuter till t-centralen.

3 rum totalt finns att hyra (se planlösning).

- Rum 1 (S2 på planlösning): rum på 13,9 kvm med fin utsikt över Golfängarna. 2 stycken inbyggda garderober med stång samt ytterligare en med hyllor. Samtliga garderober går från golv till tak med massor av förvaring.

- Rum 2 (S3 på planlösning): rum på 16,2 kvm med utsikt mot Ursvik och Golfängarna. Stort regtangulärt rum med stora möjligheter för möblering.

- Rum 3 (S4 på planlösning): rum på 16,2 kvm med utsikt mot Bergdalen. 3 stycken inbyggda garderober med stång samt ytterligare en med hyllor. Samtliga garderober går från golv till tak med massor av förvaring.

Samtliga rum är möblerade. Rum 1 kan användas som kök och de andra två rummen som sovrum. Stora allrummet kan således användas som gemensamt vardagsrum. I köket finns tillgång till kyl och frys, bordugn med 2 plattor, vattenkokare samt porslin.

Lägenheten är på totalt 64 kvm och hyrs ut i sin helhet medan rummen disponeras efter egna önskemål.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sundbyberg