Ekovägen 45

Sundbyberg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ekovägen 45, Sundbyberg


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

47 m2


Beskrivning

Drömtvåa i etage om 47 kvm uthyres 1 år
Vid intresse, skicka mig ett mejl om vem du/ni är, vad ni jobbar med osv samt telefonnummer så återkommer jag till dig. Skriv också när ni har möjlighet att flytta in. På grund av att jag har flyttat till annan ort hyr jag nu ut min fina 2:a i Duvbo i Sundbyberg. Den hyrs ut omgående i 1 år. Lägenheten ligger på Ekovägen i Duvbo, Sundbyberg i ett mycket lugnt och trevligt område med 2 minuters gångavstånd till Rissne t-bana, restauranger och Hemköp. Från Rissne tar det 15 min in till centrala Stockholm. Endast två stationer från Rissne, alternativt en skön promenad har du Sundbybergs centrum med all möjlig närservice, kommunikationer, restauranger och butiker.
Lägenheten är en etagelägenhet på 47 kvm och disponeras med en inbjudande terrass vid entrédörren där det finns gott om utrymme för stol och bord samt blomsterplanteringar, ett praktiskt kök, vardagsrum, god förvaring och ett stort badrum på entréplan samt en trappa upp till ett rymligt sovrum på övre plan.
Lägenheten är mycket fräsch och hyrs ut möblerad i modern stil med exempelvis divansoffa, matmöbler, säng, platt-tv samt tillgång till fräsch tvättstuga.
Värme, VA, Kabel-tv och bredband ingår i hyran. Hyresavtal skrivs.
Allt i mycket fräscht skick. Djur/rökfritt är ett krav. Deposition ges om 2 månadshyror, dvs 24.000 kr. Lägenheten är tillgänglig omgående.
Vid intresse kontakta mig via mejl för ytterligare information samt för att ordna tid för visning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sundbyberg