Friluftsvägen 29

Sundbyberg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Friluftsvägen 29, Sundbyberg


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

60 m2


Beskrivning

Rum uthyres Room for rent
Hej! Jag söker inneboende till min lägenhet med parkutsikt. Ett boende från nu till gärna Juni/Juli 2017 vill jag att kontraktet ska skrivas på, gärna längre. Det är tänkt att en eller två inneboende ska bo hos mig i ett eget rum. Lägenheten har två rum och kök på 55 kvm, har badkar, balkong med sol hela dagen, förråd, tvättmaskin, finns på våning 7 och ligger i Storskogen Sundbyberg ca 300m från Filmstaden Råsunda. Tunnelbana (Näckrosen) och ett torg med butiker, gym, bio och restauranger finns ca 250m från lägenheten. Sundbybergs centrum finns 800m från lägenheten. Det är ett lugnt grönt område men ändå mitt i smeten. Inte många bilar som kör förbi här och ändå så centralt. Lägenheten är ca 3km från tullarna, Stockholms centrum alltså och 7 km från KTH, Kungliga tekniska Högskolan. Lägenhetens sovrum (15kvm) har en loftsäng och en helt ny bäddsoffa för två (som en stor dubbelsäng). Det finns flera nya skrivbord, nya datorstolar med internetsladd (eller trådlös uppkoppling med router) för den som behöver detta. Även platt-tv på väggen i sovrummet finns.
Såklart får hela lägenheten nyttjas. Bredband finns ochså 100/10 Mbit. Det finns även tvättstuga för den som vill tvätta med flera maskiner samtidigt. Lite förrådsplats finns på både på vind och källare. Cykelrum och barnvagnsrum finns ochså. Den inneboende ska vara en lugn skötsam person, en som städar efter sig och respekterar andra. Mina saker är mina och dina saker dina helt enkelt. Deposition för minst en månads hyra ska betalas till mig. Hyra ska betalas i förskott för kommande månad. Sedvanligt kontrakt för inneboende skrivs såklart. Sedvanlig uppsägning gäller. Detta ingår i hyran: Tillgång till allt i lägenheten: El, värme, Bredband, nyttjande av hela lägenheten som är fullt möblerad, vindsutrymme, källarutrymme, cykel och barnvagnsrum, tvättstuga för den som behöver flera tvättmaskiner samtidigt, balkong, badkar, stereo där man kan spela lp-skiva, cd och kassetband, två hissar finns. Ingen begränsad hyrestid. Inga husdjur får vistas i lägenheten. Den som söker ett lugnt ställe där man får vara ifred med respekt har hittat helt rätt. OBS! Till alla er som vill hyra lägenhet. Ödsla inte er tid på det för det är nästintill omöjligt att få tag på en lägenhet.

Telefonnummer: 0760578755
Jag är en trevlig, respektfull och lugn man i fyrtio års åldern. Välkomna till ett fint lugnt boende nära till allt. En inneboende 5000kr/månad. Två inneboende som delar rummet 3500kr/månad.

Phone number: 0760578755
I am a nice, respectful and quiet one in forty years of age. Welcome to a nice quiet accommodations close to everything. An inherent 5000kr per month. Two boarders which divide the room 3500kr/month.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sundbyberg