Högklintavägen 13

Sundbyberg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Högklintavägen 13, Sundbyberg


Hyra:

14000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

64 m2


Beskrivning

Stor 2:a centralt, med egen parkering
Läget
Hyr ut min möblerade, nyrenoverade tvåa med Sundbybergs bästa läge. 3 minuter från tunnelbana, pendeltåg och bussar in till stan, Bromma flygplats och Arlanda. Fjärrtåg till Örebro, Västerås och Göteborg. Högt, lugnt läge på återvändsgata.

Lägenheten
Ni/du kommer att ha egen parkering utanför huset. Föreningen har stambytt under hösten/vintern och badrummet blev klart i slutet av januari. Tvättstuga finns i huset och är även den relativt nyrenoverad och har ofta lediga tider då många har egna tvättmaskiner.

Krav på dig/er
Husdjur i små format är ok, det har bott en katt i lägenheten fram till augusti 2015. Pga parkett genomgående i lägenheten undanbedes stora hundar och små barn. Rökning i lägenheten eller på balkongen är inte tillåtet.
För att vi ska skriva kontrakt är det viktigt att jag vet att ni/du är ansvarstagande och behandlar lägenheten som om det vore ert eget hem. Referenser kan komma att behövas.

Uthyrningen
Uthyrning sker med ett år i taget, med möjlighet till förlängning. Två månaders uppsägningstid för båda parter förutsatt att avtalet i övrigt har följts. En månadshyra i deposition. Enligt bostadsrättsföreningens stadgar ska styrelsen godkänna dig/er innan kontrakt kan skrivas.

Kontakta mig via mail om ni/du är intresserad med en intresseanmälan med en beskrivning av dig/er.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sundbyberg