Järnvägsgatan 54

Sundbyberg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Järnvägsgatan 54, Sundbyberg
Hyrdes ut: 2016-12-01


Hyra:

5628 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

68 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Om kontraktet
Från: 2016-12-01
Till: Ej fastställd
Uppsägningstid: 3 månader
Det här är ett korttidskontrakt. Det är en tillfällig bostad utan besittningsskydd eller bytesrätt. Det innebär att du inte kan byta eller överlåta bostaden under hyrestiden och att du behöver flytta ut efter att hyrestiden tagit slut.
Du behåller din kötid hos Bostadsförmedlingen om du tackar ja till den här bostaden.
Om bostaden
Fastigheten är byggd 1945 och ombyggd 1991.
Fastigheten ska helrenoveras/byggas om med planerad start i januari 2019.
Om hyran
Utöver angiven hyra tillkommer driftskostnader för hushållsel.
Förmedlingsinformation
Har vi rätt mobilnummer till dig? Viktig information om visning eller förmedling kan skickas ut via sms. Du hittar dina kontaktuppgifter på Mina sidor.
Kommunikationer
Närmaste pendeltågsstation är Sundbyberg som ligger cirka 610 m från bostaden. Tidtabeller för kollektivtrafik hittar du på SL:s hemsida.

Hyresvärdens krav för bostaden

Minsta årsinkomst: 270000
Om bostad innehas kräver hyresvärden att uppsagt hyreskontrakt alternativt försäljningsdokument för villa eller bostadsrätt kan uppvisas före nytt kontrakt tecknas.
Hyresvärden accepterar inga betalningsanmärkningar eller oreglerade skulder.
Hyresvärden tillämpar en inkomstregel som innebär att din totala årsinkomst brutto skall uppgå till lägst 4 gånger årshyran.
Hyresvärden kräver att köande eller medköande varit på visningen och sett den aktuella lägenheten.
Hyresvärden tecknar endast kontrakt med huvudköande, som ensam måste uppfylla inkomstkravet.
Hyresvärden kommer att kräva anställningsintyg med inkomstuppgifter. Ha intyget i beredskap om du accepterar lägenheten.
Hyresvärden har regler mot trångboddhet för att förhindra osunda boendeförhållanden i fastigheten. Antalet personer som skall bo i lägenheten skall vara rimligt i förhållande till lägenhetens storlek.
Hyresvärden kommer att kräva ett familjebevis, nyutfärdat anställningsintyg med inkomstuppgifter, och de 3 senaste lönebeskeden. Ha detta i beredskap om du accepterar lägenheten.
För godkännande krävs någon form av stadigvarande inkomst t. ex. tillsvidareanställning, egen rörelse, frilansuppdrag, projektanställning eller långtidsvikariat som kan styrkas minst 1 år från inflyttningsdatum. Provanställning, A-kassa och försörjningsstöd (kallades tidigare för socialbidrag) godtas inte

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sundbyberg