Kratsbodavägen 51

Sundbyberg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kratsbodavägen 51, Sundbyberg


Hyra:

3800 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

60 m2


Beskrivning

Rum uthyres
Sundbyberg är ett lugnt område med äldre hus och lägenheter, men också en hel del ombyggnationer. Bällstaån ligger här och längs den kan man vandra på långa promenader.
Fastigheten som min lägenhet ligger i är omgiven av ombyggnationer och nybyggda hus, men fastigheten som min lägenhet ligger i är äldre. Dock är min lägenhet precis nyrenoverad med ommålade väggar, nya golv, nytt kök, nytt badrum etc. Nytt kök innebär nya skåpsluckor, ny spis, kyl, frys och fläkt och nytt badrum innebär nytt kakel, ny dusch. Det är en tvårumslägenhet där ena sidan av lägenheten är mer soldränkt och den andra mer solfri. Jag kommer ha rummet som är större men mer soldränkt och du kommer ha det mindre rummet men som är mer svalt. I lägenheten finns en trådlös rauter som gör att vi båda kan ha internet gemensamt. El och vatten ingår i hyran. Ditt rum är inte möblerat med undantag för en liten vit byrå på tre lådor och en liten bokylla med tre hyllor.
Takbelsysning finns så klart men lampor till skrivbord och dylikt finns inte.
Hyrs ut från slut på första v i maj och minst ett halvår framåt enligt överenskommelse. Bilder på färdig renoverad lägenhet kommer tillkomma snarast, samt mer info i övrigt.

Själv är socionom som arbetar på gruppboende. Är en ganska stillsam och välordnad person som uppskattar samhällsfrågor och sociala frågor samt kultur(teater, museum etc). Söker liksinnad person att bo hos mig och gärna en tjej/kvinna. Tror man trivs bättre att bo om man har liknande intressen och är överens om att hålla lägenheten någorlunda snygg och städad. Tror det handlar om att ge och ta och försöka tänka på varann och respektera varann.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sundbyberg