Kratsbodavägen

Sundbyberg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kratsbodavägen, Sundbyberg


Antal rum:

1 RoK

Boyta:

3800 m2


Beskrivning

Söker inneboende - 2a Sundbyberg
Sundbyberg är ett lugnt område med äldre hus och lägenheter, men också en hel del ombyggnationer. Bällstaån ligger här och längs den kan man vandra på långa promenader.

Fastigheten som min lägenhet ligger i är omgiven av ombyggnationer och nybyggda hus, men fastigheten som min lägenhet ligger i är äldre. Dock kommer min lägenhet snart vara nyrenoverad(renovering klar första veckan i maj) med ommålade väggar, nya golv, nytt kök, nytt badrum etc. Nytt kök innebär nya skåpsluckor, ny spis, kyl, frys och fläkt och nytt badrum innebär nytt kakel, ny dusch. Det är en tvårumslägenhet där ena sidan av lägenheten är mer soldränkt och den andra mer solfri. Jag kommer ha rummet som är större men mer soldränkt och du kommer ha det mindre rummet men som är mer svalt. I lägenheten finns en trådlös router som gör att vi båda kan ha internet gemensamt. El och vatten ingår i hyran. Ditt rum är inte möblerat med undantag för en liten vit byrå på tre lådor och en liten bokhylla med tre hyllor.
Takbelsysning finns så klart men lampor till skrivbord och dylikt finns inte.

Hyrs ut från slut på första v i maj och ca ett halvår framåt enligt överenskommelse.12 min gångavstånd till Sundbybergs tunnelbana och lägenheten ligger på bottenvåning med balkong. Bilder på färdig renoverad lägenhet kommer tillkomma snarast, samt mer info i övrigt.

Själv är socionom som arbetar på gruppboende. Är en ganska stillsam och välordnad person som uppskattar samhällsfrågor och sociala frågor samt kultur(teater, museum etc). Söker liksinnad person att bo hos mig och en tjej/kvinna. Tror man trivs bättre att bo om man har liknande intressen och är överens om att hålla lägenheten någorlunda snygg och städad. Tror det handlar om att ge och ta och försöka tänka på varann och respektera varann. Viktigt att komma överens i förväg om regler för städning och när man bjuder folk till lägenheten.

Jag kommer begära referenser och intyg för anställning/bevis för ordnad ekonomi. Troligen 1 månads depositionshyra men inte mer än så.

Klicka på länken här nedan för att kontakta hyresvärden (det går ej via Blocket).

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sundbyberg