Lötsjövägen 1A

Sundbyberg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lötsjövägen 1A, Sundbyberg


Hyra:

13000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

63 m2


Beskrivning

Nyrenoverad etage-tvåa i Sundbyberg
Totalrenoverad och välplanerad etagelägenhet på 62,5kvm, uthyres till hyresgäst(er) med stabil ekonomi och goda referenser!

Entrén till lägenheten ligger på övervåningen, med hall som leder till ett stort och ljust sovrum. På nedre plan finns vardagsrum, helkaklat badrum, köket med integrerade vitvaror och diskmaskin, och en walk-in-closet. En inglasad balkong med plats för möbelgrupp nås via köket.
Genomgående för lägenheten är ljusa väggar och golv, samt goda förvaringsmöjligheter. Ett källarförråd finns även att tillgå.

Bostadsrättsföreningen är stadig och med en ofta uppdaterad, informativ hemsida, genom vilken man kan boka tvättstugan. Bostadshusets innergård är trevlig och välskött.

Lägenheten ligger en minuts promenad från Hallonbergens centrum samt t-banestation, från vilken man tar sig till T-centralen på 12 minuter. 3 minuter bort på blåa linjen ligger Kista Galleria med 180 butiker och restauranger, som har öppet 10-21 året om.
För den som letar natur och grönområden ligger Järvafältet nära med sina promenad- och joggingspår. Med cykel kan man lätt ta sig till badplatser runt Lötsjön och Ursvik.

Krav:
Hyran är på 13000 kr/ månad och inkluderar el, värme och vatten.
Lägenheten uthyres omöblerad.
Hyran betalas månadsvis och i förskott. En månads deposition krävs (återges vid hyrestidens slut i enlighet med avtal), tillsammans med första månadshyran vid kontraktsteckning.

Lägenheten är tillgänglig fr.o.m. 3 september 2016 och ett år framåt. Möjlighet till förlängning finns.
Hyresgäst måste vara rök-fri och husdjur är ej tillåtna.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sundbyberg