Marieborgsgatan 71

Sundbyberg
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Marieborgsgatan 71, Sundbyberg


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

87 m2


Beskrivning

Rum i Ursvik, Sundbyberg, ca 3 månader
Lägenheten är en ljus och välplanerad 4:a med högt hörnläge i grönskande Ursvik. Bekvämt, praktiskt och trivsamt boende med rejält kök i öppen planlösning mot vardagsrummet och stort helkaklat badrum. Genomgående ekparkett och vita väggar. Byggnadsår 2015. Nära till natur och Ursviks motionsspår/skidspår samt Kista och Solna (Mall of Scandinavia).

Ett rum i lägenheten uthyres fr o m 1/4 2016 - 30/6 2016 och inga andra datum. Ev. kan hyrestiden förlängas ytterligare 2 månader, men kan inte lovas.

Rummet finns i anslutning till ytterdörren, är 10 kvm och är möblerat med en 120 cm säng/bäddsoffa, en skinnfåtölj, litet bord och rummet har gardiner. Det finns en mindre platt-tv på väggen med basutbud från Com-Hem (ingår i hyran). Du får gärna ändra/komplettera med egna möbler i mån av utrymme.

I hyran ingår: värme och tv.
Kostnader för internet: 150 kr/månad.
Kostnader för vatten/el tillkommer (rörlig kostnad).
Deposition: 5 000 kr.

Kommunikation:
En kort promenad från lägenheten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter . Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter.

Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum.
Buss 540 går på E18 och nås från Enköpingsvägen vid hållplats Ursvik, bussen går sträckan Tensta C -Rinkeby - Hallonbergen - Ulriksdals station - Bergshamra - Universitetet. Möjlighet finns att byta till/från buss 157 vid busshållplats Sundbypark södra som ligger på Ursviksvägen där både buss 540 och 504 stannar. Buss 157 går mellan Danderyds sjukhus - Rissne - Spånga station och Lunda industri.

I närheten:
Willy:s 770 m
Coop Sundby Park 950 m
Kista Galleria 2,2 km

OBS!! Svara med detta formulär i ditt meddelande:

Förnamn:
Efternamn:
Ort:
Kön:
Ålder:
Civilstånd:
Datum hyrestid:
Studier:
Yrke:
Mobiltelefon:
Rökfri:
Drogfri:
Barn:
Referenser:
Personlighet:
Beskrivning:
Länk till mer information:

Skicka med foto. Inga barn önskas och du måste vara rök- och drogfri.

Själv är jag en man på 46 år, arbetar i Solna, är gift och har familj i Eskilstuna. Jag, min fru och vårt barn drygt ett år gammal kommer bo sporadiskt i lägenheten varannan vecka inklusive helger och jag kommer att bo själv övriga veckor.

Vi är ordningsamma, lugna och trevliga och förväntar oss att även du är det!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sundbyberg