Mjölnerbacken

Sundbyberg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Mjölnerbacken, Sundbyberg


Hyra:

10500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

49 m2


Beskrivning

Möblerad 2a Uthyres. El-ingår. Uteplats
Lägenhet uthyres. 2a Mjölnerbacken / Rissne med uteplats. Möjlighet till parkering i p-hus. El ingår.

Möblerad uthyres i Rissne under 10 månader med ev. möjlighet till förlängning. Lägenheten är tillgänglig omgående. Inflyttning enligt överenskommelse.

Lägenheten ligger i ett lugnt och trivsamt område på Mjölnerbacken i Rissne med närhet till natur och ca. 5 minuters gångavstånd till tunnelbanan och Rissne centrum med mataffär och restauranger etc. Det tar ca. 15 minuter med tunnelbana till T-centralen.
10min gångavstånd till Willys.

Planlösning: Hall med avhängningsmöjligheter, garderob för städutrustning samt en klädkammare, Badrum med helkaklade väggar och badkar, Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket gör att lägenheten känns öppen och rymlig. Stort sovrum med utgång till uteplats.
Lägenheten är möblerad med: Köksbord och stolar (vissa köksgeråd finns även att tillgå), Soffa och vardagsrumsbord, Tv-Bänk och TV, Kontinentalsäng och byrå samt garderob.

Goda förvaringsmöjligheter, i lägenheten finns en garderob samt en klädkammare. Det finns även ett förråd tillgängligt i källaren.

Närmaste station: Rissne Centrum

Krav: 1 månadshyra i deposition, Ej husdjur, skötsam person med fast arbete, referenser från tidigare hyresvärd.

Hyra: 10.500kr i månaden. I hyran ingår el och kabel-tv. Garageplats i parkeringshuset finns att tillgå för ytterligare 560 kr i månaden. Bredband går att koppla in via Sundbybergs stadsnät. t.ex. Bredbandsbolaget.

Skriv och berätta mer om dig själv per mail vid intresse så återkommer jag till dig.
Mvh / Linda

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sundbyberg