Rissneleden

Sundbyberg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Rissneleden, Sundbyberg
Hyrdes ut: 2021-08-03
Hyra:

6491 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

67 m2

Våningsplan:

2

Hyresvärdens beskrivning

Detta är endast ett korttidskontrakt till 2022-06-30. Inga åtgärder görs på tapeter eller golv. Inga tillval kan göras eftersom fastigheten är inför renovering.
När man kliver in i hallen så är det ett laminatgolv med "parkettimitation”. Väggarna är målat i ljusgrått. Själva badrummet har beige klinkers på golvet och vita kakelväggar. Köket har bänkskiva som är svart/gråmelerad laminat "skiffer" och vita laminatluckor. Laminatgolv samt vägarna är målade ljust grå/lila. Tillvalsmaskin som diskmaskin tillhör lägenheten/Förvaltaren med månadskostnad inklusive service och underhåll, går inte att välja bort. Sovrummet har en ljus linoleummatta samt en ljus, lätt mönstrad tapet på väggarna. Vardagsrummet har parkettgolv och vitmålade väggar. Toalettrummet har en ljus våtrumsmatta och väggarna målat i ljusgrått.
Inga visningar av lägenheter. Vi följer noggrant Folkhälsomyndighetens riktlinjer under Coronapandemin och gör vad vi kan för att bidra till minskad smittspridning. Uthyrningen sker därför endast utifrån ritning och faktablad.
Information

  • Hiss
  • Korttidskontrakt


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sundbyberg

Rapportera fel