Rissneleden 39

Sundbyberg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Rissneleden 39, Sundbyberg


Hyra:

9500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

70 m2


Beskrivning

2 rok fullt möblerad uthyres till sista maj
Fullt möblerad ljus och fräsh lägenhet i hallonbergen uthyres och är omedelbart tillgänglig för rätt hyresgäst från idag fram tills sista maj. ca 4 månader. Parkering i varmgarage, Bredband, platt-tv och kabel-tvs basutbud, el och vatten alla kostnader ingår i priset. I lägenheten finns även bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin mm. Det är ca 5 minuters promenad till hallonbergens centrum med tunnelbana, bussar mataffärer, Actic gym mm.

Uthyres till person eller par med ordnad ekonomi, två månads deposition utöver hyran tas ut vid kontrakt skrivning och överlämning av nycklarna den ena depositionen representerar majmånads hyra och den andra återbetalas vid utflyttning. Jag förväntar mig att personen som hör av sig är den som ska bo i lägenheten och att ingen hör av sig för någon annans räkning.

Ni som är intresserade skicka ett mail och bifoga gärna en bild så vi får en uppfattning av vilka ni är som är som vill hyra vår lägenhet. Bifoga även gärna kontakt uppgifter till en referensperson. Rökare undanbedes.

Jag ber om ursäkt för dom dåliga bilderna men min vän som tog dom är nog Sveriges sämsta fotograf...trots ivrigt redigerande så blev det inte bättre än så här ;) lägenheten ser bättre ut i verkligheten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sundbyberg