Rissneleden

Sundbyberg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Rissneleden, Sundbyberg


Hyra:

4100 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Rum i Hallonbergen from juni - helst kort tid
Hej!
Min huskompis flyttar ut nu i slutet på maj och jag vill gärna hyra ut hennes rum tillfälligt medan jag letar efter en mer långsiktig ersättare :)
Vi delar på en trea högt upp i Hallonbergen med fin utsikt både norrut och söderut och med balkong i söderläge. Nära till skogen i Ursvik och fina promenader runt Lötsjön och Råstasjön. Det är några minuters promenad till t-bana Hallonbergen och därifrån tar det 13 minuter till centralen.
Jag brukar cykla på somrarna (kanske 8km till centralen).
Rummet som kommer att vara ledigt är ett vanligt rum med egen toalett. Min huskompis lämnar sin säng, byrå och fåtölj där. Rummet ligger i anslutning till köket (som har en ganska stor matdel) och mitt rum ligger på andra sidan lägenheten bredvid vardagsrummet som vi inte använder så mycket egentligen (framför allt på sommaren är det skönare ute eller på balkongen på andra sidan). Vi har ingen tv.
Hyran ligger på 4100kr per månad (inkl internet).
Jag är 33 år, jobbar och kommer säkert att spela beachvolley så mycket jag kan när det är varmare.
Hör gärna av dig om du är intresserad! Som sagt gärna kort tid först (juni-juli, augusti?) för längre period behöver jag nog lära känna personen bättre men skriv gärna om det inte är brådskande.
Magda

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sundbyberg