Rosengatan 3A

Sundbyberg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Rosengatan 3A, Sundbyberg


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

33 m2


Beskrivning

Etta i centralaste Sundbyberg uthyres
Hyr ut min 1:a från 1 maj 2016 till och 1 November 2016 med eventuell möjlighet till förlängning.
Lägenheten har stor balkong och har separat kök.

Kommunikationerna är många och ligger nära; Buss, tvärbana, pendeltåg och tunnelbana ligger ett stenkast bort.
Solna buissnes
Stort utbud av restauranger, gym, Solna business park och Sundbybergs centrum ligger i närheten samt Ica maxi ligger också väldigt nära, endast 5 minuter bort. Man kan även njuta av den vackra naturen i promenadstråken kring Lötsjön och Råstasjön.

Färdig att flytta in då alla möbler finns så som soffa, säng, mikrovågsugn, köksartiklar, klädskåp, TV mm. Tvättstuga och cykel förvaring finns i samma hus.

Hyran är 12000 kr/månad och inkluderar allt såsom; el, gas, bredband (100 Mbit), kabel TV. En månads deposition krävs, vilken används som säkerhet för mig och återbetalas vid utflyttning om allt är i sin ordning. Husdjur undanbedes. Företag såväl som privatpersoner är välkomna att höra av sig. Tidigare boendereferens är ett krav. Endast seriösa svar. Hyresgäst under hela perioden prioriteras.

Om detta låter intressant så tveka inte att höra av dig/er! Skicka ett mail och berätta lite om er själva och er situation. Jag hör av mig till de jag tycker passar, när annonsen är borttagen så är kontrakt påskrivet.

Vänligen, Azad

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sundbyberg