Skidbacken

Sundbyberg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Skidbacken, Sundbyberg


Hyra:

9000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

40 m2


Beskrivning

Möblerad luftig stor etta uthyres
Luftig lägenhet, i grönt välskött område nära stan, med badkar och litet kök.

Lägenheten ligger bekvämt och avskilt med stora ljusinsläpp, endast 15 minuter med t-bana till centrala turistaktiviteter. Och med nio minuters promenad till t-bana. Den är personligt inredd i konstnärlig/klassisk stil, och grundläggande utrustad med vad som behövs i ett hem. OBS! Lägenheten uthyres möblerad och med befintlig inredning!

Direkt utanför dörren finns vackra stigar till ängspromenader med stora gröna fält där du kan ligga och sola, trevligt café/restaurang, stigar till koloniträdgård, gallerior och affärer.

Lägenheten har badkar och köksutrustning, välskött grönskande innergård med gemensamma utemöbler, samt skogs/ängspromenader alldeles om hörnet. På 30 minuters lövskogspromenad förbi en vacker sjö når du Mall of Scandinavia, en av Skandinaviens mest avancerade shopping- gallerior.

Samtidigt når du exempelvis Gamla stan, Kungliga slottet eller Kungliga Operan lika snabbt och smidigt som från innerstan (en kvart med tunnelbanan). Genom att lägenheten ligger så nära t-centralen går det enkelt och smidigt att pendla över hela Stockholm.

Lägenheten ligger i samma område som Skidbacken, och vid samma t-bana, kolla google maps.

Den uthyres års- eller halvårsvis med start från september, samt även veckovis/per natt under augusti med undantag för perioden 22-25 augusti (mejla för info ifall det skett några uppdateringar om tillgänglig tid för korttidsbokning).

Hyra per månad: 9000 SEK. Per vecka: 4000 SEK, per natt 600 SEK.

Uthyres till skötsam person, gärna företag. Det finns två sängar i en våningssäng, så även möjlig för ett par. Skriv en rad om dig själv/er.

Ber om överseende med eventuellt långsamt svarstempo tidsvis p.g.a övriga aktiviteter.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Sundbyberg

Rapportera fel