Skolgången 4A

Sundbyberg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Skolgången 4A, Sundbyberg
Hyrdes ut: 2016-11-01


Hyra:

5400 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

26 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Typ av bostad
Det här är en studentbostad. Den kan sökas av dig som studerar eller har antagningsbesked från universitet, högskola eller YH-utbildning.
Om kontraktet
Studentbostaden är en tillfällig bostad. Hyreskontraket gäller under tiden du studerar. Du behåller din kötid hos Bostadsförmedlingen om du tackar ja till den här bostaden.
Hyrestiden är begränsad på grund av tillfälligt bygglov och du behöver därför avstå från besittningsskydd och bytesrätt.
Om bostaden
Detta smarta boende ger dig allt du behöver på 26 kvm, varje lägenhet är utrustad med kök, sovdel, rymligt badrum med dusch och förvaringsutrymmen. Alla lägenheter är handikapanpassade.
Om hyran
I hyran ingår värme, vatten, hushållsel, hemförsäkring bredband samt TV-grundutbud via digitalbox.
Hyran betalas månadsvis i förskott. Observera att kostnaderna för uppvärmning, hushållsel samt varmvatten är uträknade för en hyresgäst. Bor man två stycken i lägenheten läggs en kostnad på 600 kr till på månadshyran för tillkommande förbrukningskostnader.
Det tillkommer en deposition på 5 000 kr som du får tillbaka om lägenheten är i gott skick vid uppsägning.
Förmedlingsinformation
Det kommer inte vara möjligt att se lägenheten. Titta på exempelritningen och exempelbilderna som finns i annonsen för att hjälpa dig bestämma om du är intresserad att flytta in utan visning.
För att kunna söka studentbostad hos oss behöver du ha följande uppgifter ifyllda på Mina sidor:
1. En aktuell mejladress
2. Att du studerar och vid vilket lärosäte. (Det fyller du i under Yrke och Arbetsgivare)
Har vi rätt mobilnummer till dig? Viktig information om visning eller förmedling kan skickas ut via sms. Du hittar dina kontaktuppgifter på Mina sidor.
Kommunikationer
Närmaste tunnelbanestation är Hallonbergen som ligger cirka 400 m från bostaden. Tidtabeller för kollektivtrafik hittar du på SL:s hemsida.

Hyresvärdens krav för bostaden

Max antal hushållsmedlemmar: 2
Hyresvärden accepterar inga betalningsanmärkningar eller oreglerade skulder.
Kom ihåg att fylla i att du studerar och vid vilket lärosäte du studerar på Mina Sidor vid Yrke och Arbetsgivare. Kontrollera även att din e-postadress är aktuell.
Hyresgästen förbinder sig att inte röka i bostaden och i husets allmänna utrymmen.
Husdjur är inte tillåtet i fastigheten.
Hyresvärden kommer att inhämta boendereferenser.
Om bostad innehas kräver hyresvärden att uppsagt hyreskontrakt alternativt mäklaruppdrag för villa eller bostadsrätt kan uppvisas före nytt kontrakt tecknas.
För att få hyra en studentlägenhet måste du kunna visa att du studerar vid eller att du har fått ett antagningsbesked till högskola, universitet KY- eller YH-utbildning. Hyresvärden förbehåller sig rätten att göra en fri prövning av den sökande. Studentbostaden upplåts som tillfällig genomgångsbostad under förutsättning att du bedriver aktiva högskolestudier om minst 15 högskolepoäng/termin, KY- eller YH-studier på minst halvfart.
Max två personer i hushållet, tecknar endast kontrakt med huvudsökande.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sundbyberg