Starrbäcksgatan 8

Sundbyberg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Starrbäcksgatan 8, Sundbyberg


Hyra:

11000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

39 m2


Beskrivning

1:a Centrala Sundbyberg
Bostadsrätt på 39kvm uthyres av ägare.

Lägenheten ligger i utkanten av centrala Sundbyberg med ca >800m till Sundbybergs station (med t-bana, pendeltåg samt tvärbana) och 400m till Duvbo t-bana station.

Lägenheten är fräsch och väldigt välplanerad. Det är en stor etta, idealiskt för en, max två personer. Den är möblerad, och saknar endast täcken, kuddar, sängkläder och handdukar. Möblerna samt alla ytskikt är ca 2 år gamla. Ägaren (jag) röker inte och har aldrig haft husdjur.
Självklart skulle man som hyresgäst få tillgång till föreningens gemensamma tvättstuga. Men i lägenheten finns även egen kombinerad tvättmaskin & torktumlare. Köket är utrustat med "normalstor-", -ung, -kyl/frys, -mikro, -induktionshäll och -diskmaskin.
Lägenheten vetter ut mot en lugn gata och ligger på entréplan. Men står man på trottoaren utanför fönstret så når man absolut inte upp till fönstret. Så det är inte så mycket insyn även om det ligger på entréplan.

I hyran ingår avgiften till brf., internet (100Mbt/s), förråd i källaren samt egen PARKERINGSPLATS på innergården. I lägenheten finns en tv men ingen tv-box med tv-kanaler. Men det är något jag kan ordna mot en hyreshöjning. Annars får man ombesörja med det själv.

Jag är endast intresserad av skötsamma, icke-rökare utan husdjur med god ekonomi.

Lägenheten uthyres fr.o.m. 1 juli 2016 t.o.m. 31 juli 2017 med ev. möjlighet till förlängning.

Hyran är 11.000kr/månad.
Deposition, en månadshyra.
Kontrakt skrivs.
Fler bilder finns för seriösa intressenter.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sundbyberg