Tritonvägen 6

Sundbyberg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tritonvägen 6, Sundbyberg


Hyra:

14000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

50 m2


Beskrivning

Kanonfin 2,5a i uthyres fom 2016-02-01
Hej på er lägenhetsjägare!

Jag har bestämt mig för att flytta till Norrland, därför tänker jag, från och med den första februari 2016 hyra ut min fantastiskt fina 2,5a som med sina 50 välplanerade kvadratmeter ligger i Sundbybergs förmodligen lugnaste och skönaste område - Lilla Alby (ligger inte i anslutning till "vanliga" Alby).

Jag tänkte hyra ut möblerat med en stor hörnsoffa, matbord och stolar, bokhylla, stor TV-bänk med förvaringsmöjligheter (dock ingen TV då den som står här nu inte är min), dubbelsäng (140 cm), garderob och all köksutrustning som behövs för att tillaga en middag värdig Nobelfesten!

Badrummet är renoverat av förra ägaren för 2-3 år sedan och det är verkligen kanonfräscht!

Köket är snyggt som bara den, tegelväggar möter oljat trä och vita skåp vilket skapar någon slags Italiensk bistro i New York-känsla!

Området som är väldigt lugnt och skönt ligger bara en kortare promenad från Ulvsundasjön i vilken man kan bada om somrarna. Åt andra hållet har du Sundbyberg centrum, dit går du på ca fem minuter. Orkar, kan eller vill man inte gå dit kan man även ta bussen som går flera gånger i timmen.
I Sundbyberg finns förövrigt allt man behöver, mataffärer, restauranger, gym och butiker etcetera.
Vill du dock ta dig härifrån ibland så har du busshållplatsen där flera linjer (nu även flygbussen!) passerar bara några meter från porten och Solna Strands tunnelbanestation på andra sidan vägen. Tuben tar dig till city på 12 minuter!
Några meter från porten finns även OKQ8, kiosk, diverse restauranger och Stockholms kanske bästa pizzeria.

Jag ser helst att ett par hyr lägenheten men går du solo och har stadig ekonomi är du självfallet välkommen att höra av dig du med!

En månadshyra i depositionsavgift (som återfås i samband med uppsägning om allt gått rätt till) kommer tas ut efter att vi skrivit kontrakt.

Är du intresserad, har frågor, vill se bilder eller kanske komma hit och titta? Skicka ett mail så fortsätter vi därifrån!

Välkomna!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sundbyberg