Tulegatan 6d

Sundbyberg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tulegatan 6d, Sundbyberg


Hyra:

14000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

61 m2


Beskrivning

Charmig 2,5a i perfekt läge
Underbar tvåa i bra läge uthyres

Välplanerad två och en halva om 61 kvm i charmigt hus från 30-talet mitt i Sundbyberg uthyres pga utlandsvistelse. Till att börja med till och med sista januari med god chans till förlängning.

Lägenheten är tidstypisk och välbehållen med ljusa trägolv, djupa fönsterbrädor och ljusa väggar. Stort sovrum med inbyggda garderober, plats för dubbelsäng mm. Rymligt vardagsrum, med utgång till mysig balkong. Möblerbar hall där vi idag har arbetshörna. Kök med gasspis, kyl och frys från 2015, orginalskåp men relativt nytt kakel, fläkt etc. med matplats. Kaklat badrum i lugna färger, renoverat och stambytt 2014-2015. Balkong, sovrum och vardagsrum är i söderläge med mycket ljusinsläpp (tredje våningen). Lägenheten är möblerad men vi har också möjlighet att plocka bort en del om vi kommer överens om det. Tvättstuga finns i huset. Säkerhetsdörr, brandvarnare och -släckare finns.

Bra läge längst ner på Tulegatan i Sundbyberg, precis på kommungränsen till Solna. Mycket goda kommunikationer med pendeltåg, tunnelbana och tvärbana i Sundbyberg C samt tunnelbana i Näckrosen, både på ca 6 minuters gångväg. Buss till Odenplan precis utanför porten. Bra anslutning till E4, E18, E20 med bil. Nära till stor variation av restauranger/caféer/barer, affärer, parker och naturområden, gym, Näckrosen och Filmstaden Råsunda, Mall of Scandinavia, Friends arena, Bromma Blocks, Solna Business Park, Karolinska sjukhuset Solna mm.

Vi söker en hyresgäst som tar väl hand om lägenheten, sköter betalningar noggrant, är lätt att kommunicera med samt vid efterfrågan kan ge goda referenser. Berätta gärna lite om dig själv samt vad du gör.

I hyran ingår samtliga driftkostnader (vatten, värme, el, bredband).

En månads disposition kommer att efterfrågas.

Kontaktas enklast via mail till att börja med.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sundbyberg