Vattugatan 12

Sundbyberg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vattugatan 12, Sundbyberg


Hyra:

6700 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

31 m2


Beskrivning

Möblerad 1:a i Sundbyberg 13 min från Sthlm C
Jag kommer att hyra ut min lägenhet, januari- tills mitten av augusti. Det är en etta (ca 31 kvm) med sovalkov som kommer att hyras ut möblerad. Den ligger en halv våning upp med fönster mot den gemensamma utegården på baksidan. Du har självklart tillgång till utegården samt även den gemensamma takterassen, föreningslokalen och tvättstugan. Bredband, tv, vatten och el ingår. I det lilla köket finns det spis, ugn, kyl och frys samt mikrovågsugn. Det finns bra med förvaring i lägenheten. Det finns två stora garderober samt ett förråd i hallen. Det finns även stora förvaringsutrymmen under sängen som är 120x200 stor och upphöjd. Har en stor "TV-bänk" med stora förvaringsutrymmen.

Lägenheten ligger några min från Duvbo's tunnelbanestation och ca 10 min från Sundbybergs tågstation. Nära till både bussar och tvärbana.13 minuter in till Centralen med tunnelbana. Det är nära till naturen i form av Lötsjön och Råstasjön samt Ursviks naturreservat. Flygbuss går från Sundbyberg till Arlanda och det är endast ca 20 min promenad till Bromma Flygplats (störs inget av det då planen ej flyger över Sundbyberg).

ICA finns i anslutning till Duvbos tunnelbanestation. Sen är det ca 10 min till Hemköp och Willys. Det finns ett stort restaurangutbud bara några minuter bort.

Du skall vara ickerökare, ej ha några husdjur, lugn och skötsam, ha bra referenser och en stabil inkomst. Och självklart är det ett plus om du dessutom är trevlig =)

Hyran är 6700kr/mån och betalas i förskott senast den 26:e varje månad. Jag söker någon som kan hyra under hela perioden.

Vid intresse är ni välkomna att maila mig och berätta lite mer om er själva.

Mvh

Malin

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sundbyberg