Vegagatan Sundbyberg

Sundbyberg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vegagatan Sundbyberg, Sundbyberg


Hyra:

11500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

40 m2


Beskrivning

Totalrenoverad 2a i Sundbyberg - Från januari
Totalrenoverad 2a på 40 kvadratmeter hyrs ut i minst 1 år i centrala Sundbyberg. Badrummet är nyrenoverat, alla golv utbytta, köket är nyrenoverat, skjutdörrsgarderob med speglar från ELFA på nästan 3 meters bredd (gott om förvaring) samt nymålade väggar och tak.

Lägenheten ligger på 3'e våningen och har också en 7 kvadratmeter stor balkong till hyresgästens förfogande.

OBS: I hyran på 11 500 kr/mån ingår även el och kabel-tv!

Lägenheten hyrs ut omöblerad (helst från 1 januari men kan eventuellt vara lite flexibel här) i ett år med stor chans till förlängning. De/den som bor här ska vara rökfri, djurfri och helst ha goda referenser från tidigare boenden.

Deposition på en månadshyra ska lämnas och hyran ska betalas i förskott (den 25'e) varje månad.

3-4 minuters promenad till tunnelbana Duvbo, 3 minuters promenad till gymmet 24/7 och det går även bussar utanför porten!

Jag befinner mig i Malmö för tillfället och lägenheten renoveras i detta nu (klar inom ett par dagar). Jag är tillbaka 08:00 den 31'e så visningar sker när som helst under den 31'e december. Om den 31'e inte passar och ni "måste" ha visning innan dess kan jag säkert lösa det med hantverkarna. Kan ni inte komma på visning förrän någon dag efter 31a december så kanske det kan funka också.

Maila mig en kort beskrivning av er själva och från vilket datum ni önskar inflytt så tar jag kontakt med de som verkar intressanta!

MVH
Patrik

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sundbyberg