Villavägen 6

Sundbyberg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Villavägen 6, Sundbyberg


Hyra:

9000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

35 m2


Beskrivning

Västra flygeln till Villa Paradiset
Västra Flygeln är ett fristående hus på samma tomt som Villa Paradiset i Duvbo, Sundbyberg. En idylliskt lantlig trädgårdstomt fem minuters promenad från tunnelbanans blå linje, station Duvbo, som ligger 12 min från T-centralen. Bussar finns ännu närmre (ca 100m) och pendeltåget ca 10 min bort.

VF har två rum och kök. Ett separat sovrum. Kök, matplats och allrum i öppen planlösning. Helkaklat duschrum med golvvärme och tvättmaskin. I köket finns diskmaskin och bänkskivor i svart granit. VF är på 35m2 boyta i en mycket effektiv och öppen planlösning. Egen liten uteplats ingår och tillgång till stora uteplatsen med grillplats efter överenskommelse. Boendet lämpar sig bäst för en ensamboende.

Hyran är 9000 SEK/mån kallhyra. Två månadshyror i deposition. Egen elmätare. Förra hyresgästen förbrukade ca 6500 kWh/år. Vatten och sophämtning ingår. Fiberoptik via stadsnätet för Internet, TV och telefon. Fri dygnsparkering april till oktober på gatan. Kallförråd under huset.

Hyresgästen skall vara djur och rökfri och uppskatta att bo på marken. Villa Paradiset är byggt 1902 och blev utsedd till Sveriges näst vackraste villa av tidningen Vi i Villa 2011.

Svar via mail. Alla mail kommer inte besvaras.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sundbyberg