Vintergatan

Sundbyberg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vintergatan, Sundbyberg


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

58 m2


Beskrivning

2:A 58 kvm uthyres Sundbyberg
2:a om 58 kvm uthyres

Hyr ut min 2:a om 58 kvm från 1/4 2016 till och med 1/10 2016 med eventuell möjlighet till förlängning. Bostaden är ny renoverad och är belägen på en lugn återvändsgata i Sundbybergs centrums äldre kvarter.

Kommunikationerna är många och ligger nära; Buss 3 min, tvärbana Solna buissnes park 5 min, tunnelbana Näckrosen (Akallalinjen) 7 min, tunnelbana Sundbybergs centrum (Hjulstalinjen) 7 min, pendeltåg 7 min med 8 min resväg in till city. Stort utbud av resturanger och gym i närheten; både på tuletorget, Solna buissnes park och i Sundbybergs centrum. Ica maxi ligger också väldigt nära, endast 5 minuter bort. Man kan även njuta av den vackra naturen i promenadstråken kring Lötsjön och Råstasjön.

Bostaden hyrs ut omöblerad. WC med dusch/duschvägg, rymligt kök med gashäll och el ugn, micro, diskmaskin. Vardagsrum och separat sovrum med garderober.
Tvättstuga finns i samma hus.

Hyran är 12000 kr/månad och inkluderar allt såsom; el, gas, bredband. Två månader deposition krävs, vilken används som säkerhet för mig och återbetalas vid utflyttning om allt är i sin ordning. Husdjur undanbedes. Företag såväl som privatpersoner är välkomna att höra av sig. Tidigare boendereferens är ett krav. Endast seriösa svar. Hyresgäst under hela perioden prioriteras.

Under tiden ni bor här kanske det blir aktuellt med balkong bygge. (Det är inte färdigt med bygglov) Om det blir aktuell så reduceras månadshyran.

Om detta låter intressant så tveka inte att höra av dig/er! Skicka ett mail och berätta lite om er själva och er situation. Jag hör av mig till de jag tycker passar, när annonsen är borttagen så är kontrakt påskrivet.

Vänliga hälsningar
Lovisa

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sundbyberg