Albäcksgatan 36

Sundsvall
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Albäcksgatan 36, Sundsvall


Hyra:

5500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

36 m2


Beskrivning

Fin etta i centrala Sundsvall
Hej!

Jag planerar nu att hyra ut min fina bostadsrätt med fransk balking i centrala Sundsvall. Det är en fräsch etta på 36 kvadratmeter placerat ett stenkast från ICA och gångavstånd till både Mittuniversitetet och Sundsvall City. Lägenheten ligger på högsta våningen, och hiss finns. Bostadsområdet erbjuder en fin bakgård och närhet till såväl stadskärnan som naturområden mot exempelvis Södra Berget.

Jag kommer börja med att hyra ut lägenheten i tre månader. Med inflytt första juni, eller enligt överenskommelse. Om det fungerar bra med hyresgästen kommer avtalet förlängas tillsvidare.

Lägenheten är ljust inrett och hyrs till en början ut möblerad. I hallen finns en stor ny garderob och skoförvaring. Vardagsrummet innefattar en 120cm säng, fin divansoffa, soffbord i glas, TV, byrå och ytterligare förvaringsmöbler. Köket är nyrenoverat med induktionshäll, diskmaskin och köksfläkt. Det är inrett med matbord och stolar, enklare köksgeråd och mycket köksutrymme. I passagen mot badrummet finns extra garderober/förvaringsutrymmen. Badrummet har dusch och badkar.

Då lägenheten hyrs ut möblerad ska man vara rök- och djurfri. Om det känns bra från bådas hall finns möjligheten att få lägenheten omöblerad efter de första tre månaderna.

Hyran kommer att ligga på 5500 kronor i månaden, med en deposition på en månadshyra som återfås efter hyresperioden. I avgiften ingår en parkeringsplats i nära anslutning till lägenheten. Det ingår även el, vatten, bredband och TV i hyran.

För övrigt trevliga grannar, ej lyhört och tillgång till en stor och bra tvättstuga. Det finns även ett litet förråd i källaren tillgängligt för hyresgästen.

För eventuella frågor, bilder eller intresse önskas jag bli kontaktad via mejl.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sundsvall